Munch design har formgitt Bærum næringsråds grafiske profil

Bærum næringsråd får stadig nye med­lem­­mer, og vi samarbeider og har dialog med ungdom under utdannelse, nær­ings­livet og politiske aktører. Det gjør at vi utfordres til å møte nye og mange forvent­ninger, og vi må være imøtekommende og nyskapende.

Munch design er et av våre medlemmer og har formgitt ny logo, grafisk profil, trykksaker og nettside for oss. Med nye farger, former og moderne utseende ønsker vi å nå enda bedre frem til både eksisterende og nye medlemmer og samarbeidspartnere. Først og fremst vil vi at medlemmene våre skal kjenne seg igjen i og føle seg godt ivaretatt og priviligerte som medlemsbedrift av Bærum næringsråd. Vi vil brukes av og være en god pilar for næringslivet i Bærum.

De fargede linjene som krysser over hverandre, symboliserer vår rolle som møtepunkt og springbrett for nærings­livet. Samtidig er linjene et symbol på vår vei fremover sammen med medlemmer, samarbeidspartnere og politiske aktører for å nå de målene vi setter oss.

Vi gleder oss til å vise oss frem i vårt nye antrekk og treffe dere gjennom hele 2014.

Våre medlemmer kan laste ned og bruke medlemseblemet.

alliansepartnere

TelenorDNV-GLNorconsultLøvenskioldGE Oil & GasJM EntreprenødSwecoEquinorAsplan ViakArba InkluderingFranzefossLundin NorwayAzetsDNB