Hyggelig og informativt bedriftsbesøk hos Klinikk Pluss i Sandvika!

I aneldning ordførers og Bærum næringsråds bedriftsbesøk hos ulike bedrifter i kommunen, var vi i dag på hyggeliog og informativt besøk hos Klinikk Pluss. Vi fikk omvisning og presentasjon av et spennende foretak. Takk til Marita Kildebo – daglig leder.

Klinikk Pluss  er en av Asker og Bærums største tverrfaglige helseklinikker. De arbeider målrettet for å bli blant de beste klinikkene i landet innenfor muskel-, skjelett- og nervebaserte lidelser. Siden klinikken ble startet i 2000, har de  hjulpet over 30.000 mennesker til bedre livskvalitet.

For mer informasjon om Klinikk Pluss klikk her

alliansepartnere

TelenorDNV-GLNorconsultLøvenskioldGE Oil & GasJM EntreprenødSwecoStatoilAsplan ViakArba InkluderingFranzefossLundin NorwayAzets