BN gratulerer Statoil som er kåret til Norges mest respekterte virksomhet!

Det er Hovedorganisasjonen Virke som delte ut prisen på sin årskonferanse og Kommunikasjonsdirektør i Satoil, Jannik Lindbæk  Jr. tok imot den ærefulle prisen for andre år på rad!

– Som arbeidsgiverorganisasjon er vi opptatt av god ledelse og hva som kjennetegner dyktige arbeidsgivere. Vi ser at omdømme er blitt et viktig konkurransefortrinn, både i business og i rekruttering, sier Alisdair Munro, direktør for kunnskap og teknologi i Hovedorganisasjonen Virke.

Hay Group, som gjennom de siste 15 år sammen med Fortune Magazine har kåret “The World´s Most Admired Companies”, har sammen med Hovedorganisasjonen Virke kåret Norges mest respekterte virksomheter. Mer enn 100 toppledere, ledere og styremedlemmer fra norske virksomheter deltok i undersøkelsen.

For å finne Norges mest respekterte virksomhet ble de som deltok bedt om å nominere den virksomheten de mener er mest respektert, og så score dem på 18 kriterier, fra egenskapen til å finne og beholde talentene til bærekraft. I tillegg ble det gjort en lang rekke kvalitative intervjuer med toppledere på tvers av bransjer og industri.

alliansepartnere

TelenorDNV-GLNorconsultLøvenskioldGE Oil & GasJM EntreprenødSwecoEquinorAsplan ViakArba InkluderingFranzefossLundin NorwayAzetsDNB