Fornebubåten i gang mellom Aker brygge og Fornebu!

Klokken 06.30 var båten ute på sin første avgang, og den var pyntet med ballonger for anledningen. Fylkesordfører Anette Solli og ordfører Lisbeth Hammer Krog var to av passasjerene. Fornebubåten er et etterlengtet tilbud som samtidig gir en god opplevelse for passasjerene. Det var moro å se alle smilene blant morgenfuglene. Nå er det viktig at båten tas i bruk av flest mulig, så da gjelder det å få markedsført at båten går hver morgen og ettermiddag i rushtiden. Det er også viktig å se sammenhengen mellom båt og sykkel, nå som sykkelparkeringen på Fornebu er rett rundt hjørnet, sier Hammer Krog.
Fornebubåten
• Bryggen på Fornebu er finansiert av Akershus Fylkeskommune.
• Linje 101 mellom Fornebu og Aker brygge opereres av Norled.
• Hensikten er at hurtigbåten skal bidra til å løse noe opp i trafikken til og fra Fornebu i rushtiden.
• Hurtigbåten er igangsatt som et midlertidig tilbud frem til Fornebubanen står klar og kan overta transporten.

Budstikka

alliansepartnere

TelenorDNV-GLNorconsultLøvenskioldGE Oil & GasJM EntreprenødSwecoEquinorAsplan ViakArba InkluderingFranzefossLundin NorwayAzetsDNB