Gratulerer med “Gründerprisen 2014” – Strikkenett.no med gründer Kathrine Jürgensen

Kathrine Jürgensen (41) fra Lommedalen vant «Gründerprisen 2013 under Næringslivets Nettverksdag nå i Asker i formiddag.

Begrunnelse til prisvinner
Årets Gründer i Asker og Bærum 2014

Prisen gis ut gjennom et samarbeid mellom NHO i Oslo og Akershus, Kvinner i Business, Budstikka, Asker næringsråd, Bærum næringsråd, samt Asker kommune og Bærum kommune.

Målsetningen med prisen er at den skal stimulere til nyetablering og verdiskaping i kommunene.

Årets prisvinner etablerte sitt selskap i 2011 og er i dag en av landets største nettforhandlere av garn, men selger også pinner, heklenåler, knapper, vesker for oppbevaring, samt oppskriftsbøker til inspirasjon og læring.

Selskapet vokser raskt og har imponert med solide resultater både hva gjelder lønnsomhet og soliditet. Det er i dag 4 ansatte i virksomheten.
Juryen har også lagt vekt på gründers evne til nyskaping og kreativitet, forretningsteft og evne til å utnytte fordelen ved å treffe en trend innenfor sitt marked.
Tilgjengelighet og synlighet er ivaretatt i form av en tiltalende, informativ, brukervennlig og intuitiv nettside, samt bruk av sosiale medier til å nå potensielle kunder.

Juryen har enstemmig kåret Strikkenett.no og gründer Kathrine Jürgensen til årets gründer i Asker og Bærum.

alliansepartnere

TelenorDNV-GLNorconsultLøvenskioldGE Oil & GasJM EntreprenødSwecoEquinorAsplan ViakArba InkluderingFranzefossLundin NorwayAzetsDNB