70 deltakere møtte for å høre om utviklingen av Sandvika Øst!

Det møtte opp ca 70 deltakere fra næringslivet til informasjonsmøte om utviklingen av Sandvika Øst i Formannskapssalen onsdag 24.  juni. Møtet var i regi av Bærum næringsråd i samarbeid med Bærum kommune, Entra Eiendom og Andenæs gruppen.

Spennende å høre at ombyggingen av Sandvika stasjon trolig starter allerede  høsten 2015, og at Aamodt gården blir første bygg som skal rives for å bygge nytt.

Gårdeienerne er opptatt av å ha et godt samarbeid med leietakere og vil også ta hensyn til handelsstanden, men det er utfordrende å drive byutvikling,  så god dialog er nødvendig fremover. Det mest gledelige er at nå starter utviklingen som mange har ventet på.

Sjekk Facebooksiden for fyldig dekning av møtet i Budstikka

alliansepartnere

TelenorDNV-GLNorconsultLøvenskioldGE Oil & GasJM EntreprenødSwecoStatoilAsplan ViakArba InkluderingFranzefossLundin NorwayAzets