Vi ønsker 72 nye medlemmer velkommen i Bærum næringsråd i 2015!

Medlemmene våre bidrar til å styrke vårt arbeid for et godt næringsliv og en god næringskommune.

 

Newsec, Asker Museum, Asker Event, ErgoLine, Glacier Broker, Vårt Sandvika, Omega ITC, Sve Profilgaver, Cedro AS, VK Credit, Lean Consulting AS,  Et årsverk, Futuro Rio, Mollywood Productions, Zpecter Økonomi AS, Dr Coffee AS, Ellingsen Consulting, Goal Mapping Norge,TheCard, Fritt og Sunt Bakery, 12Excellence, Rett Bemanning, Tech4Hire, Nobel Catering & Conditori, Haslum Håndballklubb, DESSO – A Tarkett COmpany, Ambius, Holtskog AS, Bookkeeper Oslo AS, It Kompaniet AS, Bravura AS, C2U Norway AS, Ticato AS,  Hudson Global Resources AS, Ringi AS, Banco Management AS, Frontica People Solutions, CBA Fagformidling, AS,Compilo, Indigo Arkitekter, Sensum,Business Connect, Eva-Charlotte Stenset,Auto Fornebu AS/Opel City Bærum, Oslo Produksjon og Tjenester,Regus, Improva, NAV Bærum, Min Boutique AS,Vinkilden As, Din utvikling AS, Tanken Bak, Ly forsikring AS, Prognosesenteret AS, Ny Vri AS, PC Vennen AS, Hesnes Air AS, Frontica Business Solutions. Per Henrik Stenstrøm, Norengros, PEAB Eiendomsutvikling AS, Fotograf June Witzøe, Move About AS, head Energy Øst AS, Vicario AS, Bahs kapital AS, Røhne og Selmer avd. Asker og Bærum, Insurance Asset Management AS, Vikarhjelpen adv. Sandvika, Nordic Change AS,Temp-Team avd. Skøyen

 

alliansepartnere

TelenorDNV-GLNorconsultLøvenskioldGE Oil & GasJM EntreprenødSwecoStatoilAsplan ViakArba InkluderingFranzefossLundin NorwayAzets