Hyggelig og informativt bedriftsbesøk hos Krefting og Focus Nordic

Det er ikke mange som er klar over at alt som selges av Plumbo pulver i Norge faktisk produseres på Haslum. I Nesveien 15 foregår det produksjon og distribusjon av alle Plumbo-flaskene som vi til daglig finner i dagligvarebutikker og faghandelen.

Det er Krefting som står bak Plumbo. I tillegg har de en rekke egne merkevarer og agenturer innenfor teknisk kjemiske produkter. I bygget de eier i Nesveien, holder også Focus Nordic til. Focus Nordic leverer fotoutstyr og tilbehør.

Takk til Christian Krefting, daglig leder Krefting og Knut Aronsen, daglig leder Focus Nordic for nyttig og interessant besøk!

alliansepartnere

TelenorDNV-GLNorconsultLøvenskioldGE Oil & GasJM EntreprenødSwecoStatoilAsplan ViakArba InkluderingFranzefossLundin NorwayAzets