Inspirerende frokostmøte om hvordan bedrifter får flere anbefalinger, styrket image og fornøyde ansatte.

I samarbeid med en av våre nye medlemmer; IKEA Business, Slependen fikk rundt 55 medlemmer en lærerik og inspirerende start på dagen!

Nancy Sporsheim, daglig leder i interiørarkitektfirma Unilon, snakket om hvordan en styrker bedriftens image & hvordan design gir fornøyde ansatte og styrket image. Kristian Grønli, foredragsholder og stateg i Asentiv, ga gode råd & startet spennende dialoger rundt hvordan man får flere anbefalinger og Charlotta Forsstrøm, Ikea business manager, Slependen ga oss et case study samt informerte om hvordan Ikea bygger sitt image  og gjør ansatte til ambassadører for Ikea.

alliansepartnere

TelenorDNV-GLNorconsultLøvenskioldGE Oil & GasJM EntreprenødSwecoStatoilAsplan ViakArba InkluderingFranzefossLundin NorwayAzets