24. Januar – Velkommen til minikonferanse med tema: «Fra god holdning til lønnsom handling!»

torsdag 24. januar 2019

Mangfold og interkulturell kompetanse er morgendagens konkurransefortinn for næringslivet. Men hvordan oppnår vi innovasjon og lønnsomhet - og ikke bare god samvittighet?

Start: 08:30
Slutt: 11:00
Sted: Thon Hotel Oslofjord, Sandvika

Jobbreisen® og Bærum Næringsråd, arrangerer i fellesskap denne minikonferansen, som konkret følger opp ett av temaene på Næringslivsdagen 2018.

 

«Nå må vi i lille Norge våkne opp og melde oss på i kampen om de globale talentene og spesialistene. Disse medarbeiderne kan være døråpnere til et større globalt marked eller til et nytt markedssegment i Norge”, sier HR-direktør Tove Selnes i Storebrand ASA.

Du møter henne på denne formiddagskonferansen, sammen med andre inspirerende foredragsholdere fra næringslivet som vil dele sine erfaringer og råd rundt mangfoldsarbeid.

Det blir også inspirerende innlegg av Javad Mushtaq, som har vunnet en rekke priser for sitt arbeid med mangfold og interkulturell kompetanse, samt av tverrkulturell ekspert og foredragsholder Pellegrino Ricardi.

Det serveres frokost fra frokostbuffeten fra kl.08.00, og det er anledning til å ta med maten inn i konferansesalen

Pris: GRATIS  FOR MEDLEMMER AV BÆRUM NÆRINGSRÅD. Ikke-medlemmer kr. 400. (Vippses  ved ankomst)

Mer informasjon og detaljer kommer, så følg med på siden.

Jobbreisen® er et mentoring- og utviklingsprogram for innvandrere med høy utdannelse, i regi av Contento AS, og er støttet av IMDi (Integrerings- og mangfoldsdirektoratet). For mer informasjon om Jobbreisen®, se www.jobbreisen.info

Begrenset med plasser. Meld deg på og sett av i kalenderen!

24. Januar - Påmelding minikonferanse

  • Fornavn (mellomnavn)Etternavn 
    Add a new row
    Legg til deltakere og skriv inn navn


Hovedpartnere

TelenorDNV-GLNorconsultLøvenskioldGE Oil & GasJM EntreprenødSwecoEquinorAsplan ViakArba InkluderingFranzefossLundin NorwayAzetsDNB