8. Mars – Frokostmøte med tema:«Lønnsom rekruttering og verdifulle ansatte»

torsdag 8. mars 2018

Advokatfirmaet Frøysaa & Bjørkgård og Din Utvikling Consulting belyser viktige punkter rundt ansettese i faste stillinger

Start: 08:00
Slutt: 10:00
Sted: Thon Hotel Oslofjord, Sandvika

Frokost serveres fra kl.07.30

                                                         

 

Arbeidskraft er den viktigste ressursen i mange virksomheter, men også den dyreste. Å knytte til seg de riktige personene på juridisk riktig måte er avgjørende for virksomhetens utvikling og lønnsomhet.

Utgangspunktet er ansettelser i faste stillinger. Mange opplever derfor at det er enten eller – investering i fast ansettelse, eller klare seg uten. Terskelen kan for mange bli høy, med fare for at virksomheten ikke får ressursene som trengs for å nå sitt potensiale. Lovverket inneholder heldigvis også bestemmelser som gir muligheter for mer fleksible løsninger, og øker muligheten for sysselsetting, verdiskapning og vekst.

Din Utvikling Consulting AS vil gjennomgå momenter for en god rekrutteringsprosess og verdien av å investere i denne, samt gi tips for å unngå feilansettelser.

Advokatfirmaet Frøysaa & Bjørkgård AS vil belyse hvilken fleksibilitet lovverket gir for å tilknytte seg arbeidskraft.

Nettverksfrokosten er gratis for medlemmer av Bærum Næringsråd. Meld deg og dine kollegaer på her:

Påmelding frokostseminar 8.mars - "Lønnsom rekruttering og verdifulle ansatte."

  • Fornavn (mellomnavn)Etternavn 
    Add a new row
    Legg til deltakere og skriv inn navn


 

alliansepartnere

TelenorDNV-GLNorconsultLøvenskioldGE Oil & GasJM EntreprenødSwecoStatoilAsplan ViakArba InkluderingFranzefossLundin Norway