Om Medlemstorget

Ved hjelp av Medlemstorget kan våre medlemmer informere andre medlemmer om nyheter, tilbud, kurs, seminarer med mer. Ta kontakt eller bruk skjemaet:

Send inn tilbud fra din bedrift

 

Asker Museum åpner utstillingen "Et fenomen i sin tid" søndag 14.januar kl.14.00

Utstillingen handler om kunstner og pioner Mimi Falsen (1861 - 19579). Utstillingen Asker museum har med Mimi Falsen faller inn i rekken av museets utstillinger med kunstnere fra Asker og Bærum

Mimi Falsen hadde kallet og styrken til å gjøre karriere som kunstner i en tid hvor kvinner ikke gjorde sånt! Hun brøt med kutymene for hva som sømmet seg en embetsmannsdatter, reiste ut til de store mestre i utlandet.

mia.no

Last ned vedlegg

Gratis nettkurs for deg som ønsker bedre resultater på trening og i konkurranser

Lær hvordan du kan bruke mental trening for å utvikle potensialet ditt til neste nivå. Kurset gir deg kartet og verktøyene du trenger for å forstå hva mental trening er og hvordan du kan bruke det i ditt liv. Lær å hente ut kraften og potensialet ditt - konkrete metoder og teknikker du kan ta i bruk NÅ!

Få vinneroppskriften som gjør deg:
-Sterkere i hodet
- Maksimalt forberedt
- Råere på trening & i konkurranser
Ta kontakt med Espen Langseth og meld deg på. Mer info i vedlegget "Gratis Nettkurs"!

www.heiadeg.no
espen@heiadeg.no
Last ned vedlegg

Nå er vårprogrammet til Kalkmølla Kulturstasjon her!

Finn vårens konsertopplevelse og bestill billetter mens det fortsatt er plass.

Stiftelsen Kalkmølla KULTURSTASJON startet sin kulturvirksomhet høsten 2006. Du finner konsertprogrammet under og i linken under. Målet med kulturstasjonen er å skape en levende kammermusikkarena der musikkopplevelse

www.kulturstasjonen.no
post@kulturstasjonen.no
Last ned vedlegg

Jobbfrukt

Jobbfruktkurven inneholder sunn frukt av topp

Arba pakker og distribuerer fruktkurver til bedriftsmarkedet i Asker og Bærum, og vi tilbyr fruktkurver i mange størrelser og varianter. Kurvene er fritt tilkjørt, og det er ingen bindingstid.

www.arbaproduksjon.no
M: 99285957
lfh@arba.no

Kopi-print-scann og dokumenthåndteringsløsninger

Effektiviser kontorrutinene og spar kostnader

Konica Minolta tilbyr markedsledende kopi-, print- og skann-løsninger, samt programvare som kan spare dere for store kostnader. Kontakt oss for et uforpliktende møte, hvor vi kan gå igjennom deres nåværende situasjon.

www.konicaminolta.no
M: 989 05 716
richard.hercz@konicaminolta.no
Last ned vedlegg

Fønix kompetanse - Gode team oppnår bedre resultater!

Og utvikling i hverdagen gir best effekt

Med en vitenskapelig metode måler vi et teams utviklingsnivå, og påviser hva det må arbeide med for å bli mer effektivt. Utvikling kan skje over tid og i hverdagen, styrt av teamet selv – med digital støtte.

www.fonixkomp.no
M: 90859357
narve.jordheim@fonixkomp.no

Nytt kontor i et pulserende miljø?

Kontor fra 10 - 2 300 KVM

Technopolis kjøpte 70% av tidl. IT Fornebu i 2013 og er et internasjonalt eiendomsselskap som eier, drifter, utvikler og tilbyr en rekke servicetjener for sine leietakere. 80 bedrifter er en del av det pulserende miljøet

technopolis.no
M: 99294495
tine.rustberggard@technopolis.no

Rabatt på infofilm

Kostnadsfri konsultasjon

Perplex Media gir rabatt til alle medlemmer av Bærum Næringsråd på infofilm produsert i vårt studio eller hos deg. Vi ser frem til å vise deg eksempler på hvilke muligheter din bedrift har. Kostnadsfri konsultasjon

www.perplexmedia.no
M: 97746421
salg@perplexmedia.no

Grafisk design

Formgiving av logoer, trykksaker og nettsider

Ett kontor, tre designhjerner, ulike innfallsvinkler, forskjellige erfaringer, vitebegjærlige, imøtekommende, arbeidssomme og grundige. Vi kommer gjerne på et uforpliktende møte om markedsføring av din bedrift.

munch-design.no
M: 40 248 284
post@munch-design.no

Medlemskap i ABBL

Asker og Bærum boligbyggelag

Din bedrift har mulighet til å tegne medlemskap i ABBL. Medlemskapet kan benyttes av firmaets ansatte. Se hvilke fortrinn et medlemskap gir på våre nettsider.

Ta kontakt på epost for mer informasjon om tilbudet.

abbl.no
sne@abbl.no

alliansepartnere

TelenorDNV-GLNorconsultLøvenskioldGE Oil & GasJM EntreprenødSwecoStatoilAsplan ViakArba InkluderingFranzefossLundin Norway