Om Medlemstorget

Ved hjelp av Medlemstorget kan våre medlemmer informere andre medlemmer om nyheter, tilbud, kurs, seminarer med mer. Ta kontakt eller bruk skjemaet:

Send inn tilbud fra din bedrift

 

Musikkflekken gir deg spesialtilbud på Ole Ivars + Lill`Babb lørdag 24.November!

På konserten 24. november kommer Ole Ivars + Lill’ Babb (Zahid Ali) og enda en hemmelig gjest til en av de siste konsertene vi avholder på den legendariske klubbscenen. Det er også en av de aller siste konsertene for Ole Ivars` vokalist Tore Halvorsen som gir seg etter jul. Få med ansatte i din bedrift til en skikkelig danseaften.

Kjøp billetter på ticketmaster.no/musikkflekken og bruk «spesialpris 3» med kodeord «DANSESKO» - 300 kr per billett. Håper vi ser mange av dere på lørdag, det blir en garantert morsom kveld!

www.toothfairy.no
ole@toothfairy.no

Sjøholmen åpnet 22/9 i en vakker villa ved sjøen på 1500 kvm ved sjøen et steinkast unna Sandvika!

Sjøholmen tilbyr medlemmer i Bærum Næringsråd gode priser på konferanserom med mat og drikke fra SULT.

Kontakt oss, så skreddersyr vi en løsning. Vi tilbyr ulike kunstforedrag/omvisning i Mustads gamle villa, en helt ny type juletrefest på huset for barn på Sanseloftet og unikt kunstverksted, julebord og events.

www.sjoholmen.com
M: 90119007
mette@sjoholmen.com
Last ned vedlegg

Advokatfirma Frøysaa & Bjørkgård tilbyr alle medlemmer 1 time gratis møte med advokat!

Vi minner om denne unike medlemsfordelen, hvor de gjerne reiser ut til medlemsbedriften, eller avholder møtet i sine kontorer på Lysaker. Advokatfirmaet Frøysaa & Bjørkgård tilfører verdi gjennom godt og løsningsorientert advokatarbeid.

Forretningsjuridiske tjenester for SMB-segmentet er hovedfokus, sammen med oppdrag innen fast eiendom og familie, arv og skifte. Kontakt advokat Sven Krohn på e-post: sk@fbadvokat.no eller mobil: 41 22 39 19.

www.fbadvokat.no
M: 41 22 39 19
sk@fbadvokat.no

Kontorplass med kunnskapsrike kollegaer

Kontorplass fra 990, - på Høvik!

Bærum International Hub ønsker velkommen alle internasjonalt tenkende profesjonelle til å være en del av et unikt næringsliv hvor kulturen er basert på å dele kunnskap og erfaring.
Gode møterom og et konferansesenter.

www.binthub.com
M: 47709607
elisabeth@binthub.com

Jobbfrukt

Jobbfruktkurven inneholder sunn frukt av topp

Arba pakker og distribuerer fruktkurver til bedriftsmarkedet i Asker og Bærum, og vi tilbyr fruktkurver i mange størrelser og varianter. Kurvene er fritt tilkjørt, og det er ingen bindingstid.

www.arbaproduksjon.no
M: 99285957
lfh@arba.no

Kopi-print-scann og dokumenthåndteringsløsninger

Effektiviser kontorrutinene og spar kostnader

Konica Minolta tilbyr markedsledende kopi-, print- og skann-løsninger, samt programvare som kan spare dere for store kostnader. Kontakt oss for et uforpliktende møte, hvor vi kan gå igjennom deres nåværende situasjon.

www.konicaminolta.no
M: 989 05 716
richard.hercz@konicaminolta.no
Last ned vedlegg

Fønix kompetanse - Gode team oppnår bedre resultater!

Og utvikling i hverdagen gir best effekt

Med en vitenskapelig metode måler vi et teams utviklingsnivå, og påviser hva det må arbeide med for å bli mer effektivt. Utvikling kan skje over tid og i hverdagen, styrt av teamet selv – med digital støtte.

www.fonixkomp.no
M: 90859357
narve.jordheim@fonixkomp.no

Nytt kontor i et pulserende miljø?

Kontor fra 10 - 2 300 KVM

Technopolis kjøpte 70% av tidl. IT Fornebu i 2013 og er et internasjonalt eiendomsselskap som eier, drifter, utvikler og tilbyr en rekke servicetjener for sine leietakere. 80 bedrifter er en del av det pulserende miljøet

technopolis.no
M: 99294495
tine.rustberggard@technopolis.no

Rabatt på infofilm

Kostnadsfri konsultasjon

Perplex Media gir rabatt til alle medlemmer av Bærum Næringsråd på infofilm produsert i vårt studio eller hos deg. Vi ser frem til å vise deg eksempler på hvilke muligheter din bedrift har. Kostnadsfri konsultasjon

www.perplexmedia.no
M: 97746421
salg@perplexmedia.no

Grafisk design

Formgiving av logoer, trykksaker og nettsider

Ett kontor, tre designhjerner, ulike innfallsvinkler, forskjellige erfaringer, vitebegjærlige, imøtekommende, arbeidssomme og grundige. Vi kommer gjerne på et uforpliktende møte om markedsføring av din bedrift.

munch-design.no
M: 40 248 284
post@munch-design.no

Medlemskap i ABBL

Asker og Bærum boligbyggelag

Din bedrift har mulighet til å tegne medlemskap i ABBL. Medlemskapet kan benyttes av firmaets ansatte. Se hvilke fortrinn et medlemskap gir på våre nettsider.

Ta kontakt på epost for mer informasjon om tilbudet.

abbl.no
sne@abbl.no

Hovedpartnere

TelenorDNV-GLNorconsultLøvenskioldGE Oil & GasJM EntreprenødSwecoEquinorAsplan ViakArba InkluderingFranzefossLundin NorwayAzetsDNB