Trives som medlem

Det er inspirerende, nyttig og sosialt å være medlem. Vi har vært med i mange år og det viktigste er å treffe nye mennesker fra ulike bransjer. Det er alltid en god start på dagen når vi er med på frokostmøtene med gode innlegg, smakfulle retter og hyggelige samtaler med andre medlemmer. Vi har i løpet av årene knyttet flere gode kontakter og lært mye nytt.

I Munch design har vi fått muligheten til å utvikle to grafiske profiler. En for medlemsbedriften 79 Degrees South og den nyeste for Bærum næringsråd. Den ble lansert på årsmøtet i 2014 og både BN og Munch design fikk mange positive tilbakemeldinger og noen spøkefulle også. Det er godt å lage en logo som skaper engasjement, som kunden er godt fornøyd med og som blir tatt vel tatt i mot av brukergruppene. For å gjøre medlemsskapet i BN synligere er det også utviklet et medlemsskapemblem. Ta kontakt med BN for å få emblemet.

I Villa Fredheim har vi fått flere leietakere via nettverket i Bærum næringsråd. I regi av Bærum næringsråd fikk vi besøk av ordfører Lisbeth Hammer Krog og daværende næringssjef Hanne Gro Haugland. De besøker ulike typer bedrifter for å gjøre seg enda bedre kjent med næringslivet i Bærum.

Christine Munch
Munch design/Villa Fredheim

Hovedsamarbeidspartnere

TelenorDNV-GLNorconsultEquinorAsplan ViakLundin NorwaySwecoLøvenskioldBaker Hughes a GE CompanyNorkartBærum kommuneFranzefossDNBAzetsSandvika Storsenter