Bærum næringsråd ønsker medlemmer og samarbeidspartnere en riktig god sommer!

Sommerhilsen 2017

Takk til alle for oppmøte og engasjement på våre ulike arrangement. Takk også for gode innspill og tilbakemeldinger, samt forslag til spennende prosjekter hittil i 2017. Bærum Næringsråd har engasjerte medlemmer og det kommer alle til gode.

Bærum Næringsråds ambisjon for høsten er først og fremst en god gjennomføring av Næringslivsdagen 2017,

Så snart programmet er klart vil vi søke etter sponsorer og samarbeidspartnere. Vi kan allerede nå røpe at det blir et spennende tema; «Det digitale skiftet – muligheter og utfordringer for næringslivet i vår region»

Bærum næringsråd har tett og god dialog med næringssjef Tore Gulli og det politiske miljø i Bærum. I forbindelse med høring av strategisk næringsplan til høsten, vil vi være aktiv bidragsyter og dialogpartner. Vi skal også tilby flere ulike aktiviteter og aktuelle møter, samt videreføre en åpen og dynamisk dialog med medlemmer, politikere og kommuneadministrasjon. Vi skal også fortsette – og videreutvikle samarbeidet med Ungt Entreprenørskap og Bærum kommune i forhold til samarbeid mellom skole- og næringsliv. I tillegg er vi aktiv gjennomfører av Etablerertjenestens tilbud i Bærum.

Av arrangement som skal gjennomføres til høsten;

Nettverksmøte med frokost, i samarbeid med Great Place to Work,  på Thon i Sandvika (24. august)

Tema; «Tillitsbasert kultur og ledelse» – Hva kan vi lære av de Beste Arbeidsplassene?

12.oktober – Næringslivsdagen 2017 på Scandic Fornebu, hold av dagen fra 1200-1600

«Smart byutvikling i Sandvika» – et seminar,  av og med,  kommunens ledelse og næringslivet (dato kommer)

Det skal også avholdes etablererkurs, ulike temakurs, kurs og annet som vi vil informere om i god tid på e-post

Vi har etter hvert fått en godt besøkt og god hjemmeside, og vi vil oppfordre alle til å bruke medlemstorget på bn.no aktivt. Vi mottar gjerne flere referanser,  og ønsker nye annonsører til siden. I tillegg har vi en Facebook side hvor vi legger ut nyheter, arrangement og annet, og vi er på LinkedIn og ønsker oss mange følgere!

Vi mottar gjerne gode ideer til temaer for møter og innspill til aktiviteter og samlinger. Kom også med tilbakemelding dersom det er noe dere ønsker vi skal gjøre annerledes. Det er kun gjennom åpen dialog og kontakt Bærum Næringsråd kan møte deres forventninger som medlemmer. Kom innom på kontoret, ring eller send e-post!

Dersom det er andre bedrifter i deres nettverk som kan ha glede av et medlemskap hos oss, mottar vi også gjerne tips om dette.

Kontoret er sommerlukket fra mandag 10. juli til mandag 1. august.

På vegne av styre- råd og administrasjonen ønskes dere alle en strålende sommer!

Vennlig hilsen

Ane Maria H. Mjaaseth               Gry Skådinn                                   Einar Schultz                                 Kate Holm

Daglig leder                                   Prosjektleder                                 Styreleder                                      Rådsleder

 

Hovedpartnere

TelenorDNV-GLNorconsultLøvenskioldGE Oil & GasJM EntreprenødSwecoEquinorAsplan ViakArba InkluderingFranzefossLundin NorwayDNBAzets