Innovasjonscamp 2018 er i gang!

I dag starter juryarbeidet i forbindelse med Innovasjonscamp 2018 på alle ungdomsskolene i Bærum. Det stiller ca 40 medlemmer fra næringslivet, sammen med representanter fra kommunen og Ungt Entreprenørskap til denne spennende jobben. Lykke til med jobben og tusen takk for at dere vil være med å bidra!
Takk til Azets, Nordea, Advokatfirma Brækhus, Handelsstedet Bærums Verk, Norconsult, PBT Gruppen, Arba, Econtrol, Explorius, Multiconsult Analyse og Strategi, Eiksmarka Rotary, Securitas, Seed Forum, DNB, Statoil, TRI.PM, Bedriftsmegler 1, Vista Analyse, Asker Produkt, Valdmanis&Co, DNVGL og Precize Prediction!

P.S Vi har fått frafall på Hundsund og Gjettum skoler 12 og 13 april. Kan du bidra er det bare å sende en e-post til post@bn.no

Hovedpartnere

TelenorDNV-GLNorconsultLøvenskioldGE Oil & GasJM EntreprenødSwecoEquinorAsplan ViakNorkartFranzefossLundin NorwayDNBAzets