TV- Aksjonen 2018 Følg oppfordring fra ordfører – gi ditt bidrag!

Kjære næringslivsleder,

TV-aksjonen 2018 går av stabelen søndag 21. oktober og inntektene i år går til Kirkens Bymisjons arbeid for å skape et varmere og mer inkluderende samfunn.

Bærum er en giverglad kommune og for meg som ordfører, er jeg svært stolt over den innsatsen og støtten kommunens næringsliv i alle år har bidratt med.

I fjor ble det samlet inn totalt 6 028 051 kroner i Bærum og vårt dyktige ringepanel innbragte nesten 1 million kroner. Vi har som mål å kunne nå et enda høyere beløp til årets TV-aksjon.

For å nå dette målet, samles vi i et ringepanel bestående av undertegnede, kollegaer i politikken og næringslivsledere fra Bærum.
Det hadde vært hyggelig hvis din bedrift kunne gi et bidrag til årets TV-aksjon når vi forhåpentligvis ringer deg mellom kl. 14.00 og 16.00, onsdag den 17. oktober.

Hvis din bedrift mot formodning ikke blir ringt opp av ringepanelet håper jeg dere vil støtte TV-aksjonen ved å gå inn på https://giverstafett.no/gi-gave og registrere ditt bidrag.

 

Beste hilsen
Lisbeth Hammer Krog

Hovedsamarbeidspartnere

TelenorDNV-GLNorconsultEquinorAsplan ViakPBT-GruppenLundin NorwaySwecoLøvenskioldBaker Hughes a GE CompanyNorkartBærum kommuneFranzefossDNBAzetsSandvika Storsenter