Ordfører Lisbeth Hammer Krog og styreleder i BN Einar Schultz oppfordrer næringslivet til å «Sykle til jobben»!

«Til gode venner i Bærums næringsliv»

Vi vil gjerne sende en oppfordring til hele næringslivet om å melde seg på Sykle til jobben-aksjonen. Målet er få flere i aktivitet og til å velge en klimaklok reise til og fra jobb. Vi vet at næringslivet i Bærum er opptatt av fordelene ved god helse og gode opplevelser i sine bedrifter. Erfaring viser at deltakerne i denne kampanjen blir mer aktive, engasjerer seg aktivt for laget i bedriften sin og ikke minst har det veldig moro.

Bedriftsidrettens Sykle til jobben-aksjon starter i dag, 24. april, og vi oppfordrer alle til å melde seg på (www.sykletiljobben.no).
Aksjonen er gratis for alle som jobber eller bor i Bærum.

Sykkelkampanjen som ikke bare handler om sykkel

Sykle til jobben-aksjonen handler om å bevege seg i hverdagen og det er ikke nødvendig å sykle til og fra jobb for å kunne være med. Gåmøter, treningsøkter på et senter eller sykling til trening er eksempler på andre aktiviteter som gir poeng. Hver gang du er aktiv kan du få poeng, og du velger om du vil konkurrere individuelt eller på et lag med inntil fire andre.

Hvem er den sprekeste bedriften i Bærum?

Vi ønsker å kåre de sprekeste bedriftene Bærum og utfordrer nå dere i næringslivet til å få deres medarbeidere med. Alle bedrifter som deltar kan vinne premier.

I fjor deltok over 42 000 personer i aksjonen. I Bærum deltok rundt 1500 personer. Hittil i år har nesten 800 meldt seg på. Målet er å slå fjorårets rekord!

Tar dere utfordringen?»

Ordfører Lisbeth Hammer Krog og styreleder i Bærum Næringsråd Einar Schultz

 

Hovedsamarbeidspartnere

TelenorDNV-GLNorconsultEquinorAsplan ViakPBT-GruppenLundin NorwaySwecoLøvenskioldBaker Hughes a GE CompanyNorkartBærum kommuneFranzefossDNBAzetsSandvika Storsenter