Nytt samarbeid med «Torsdagsporten» på Fornebu!

Bærum næringsråd innleder samarbeid med «Torsdagsporten» for å kunne tilby enda en møteplass for våre medlemmer.

Kort om TorsdagsPorten:
«TorsdagsPorten» er et talkshow og folkemøte for de som bor eller jobber på Fornebulandet, i Bærum eller Oslo kommune. TorsdagsPorten skal være en sosiale møteplass for nettverksbygging, ideutveksling og deling av erfaring gjennom spennende historiefortelling og samtaler med  talkshowet spennende gjester.

«TorsdagsPorten» arrangement, debatt- og talkshow kvelder går av stabelen på restauranten «The Local» og «Grand Hall» på Forenbuporten siste torsdag i måneden. Ambisjonen er å etablere en arena for sosial kontakt, kombinert med et godt glass og gjerne en matbit, hvor man kan møte og høre spennende og inspirerende historier fra «TorsdagsPorten» sine gjester. TorsdagsPorten er et samarbeid mellom Fornebupiloten og ressurser fra Fornebulandet Vel og Snarøen Vel. Videre samarbeider TorsdagsPorten med næringslivet i Bærum og på Fornebulandet gjennom Bærum Næringsråd, Bærum kommune og Vårt Fornebu, FP Eiendom og Fornebuporten.

Prosjektgruppen bak initiativet TorsdagsPorten består av folk som bor eller jobber på Snarøya og Fornebulandet: Ingrid Brattset, daglig leder i Fornebupiloten og styreleder i Norsk Jazzforum. Paal Alme, leder i Snarøen Vel, styremedlem i Fornebupiloten og fotograf som har dokumentert den nyere historien på Snarøya og Fornebu. Holger Gulbrandsen, tidligere leder av NRK – kringkastingsorkesteret, leder for Norsk Musikkråd og bl.a. ansvar for 200 års grunnlovsjubileumsmarkeringen på Eidsvoll plass i 2014. Frank Roland, nestleder i Fornebulandet Vel, styreleder i Fornebupiloten og leder i Bærum Venstre. Torstein Storækre, adm. direktør for Fornebuporten/FP Eiendom AS og Olav Langli, adm. direktør for Haut Nordic AS med ansvar for bl.a. restauranten The Local. Vert er tidligere NRK veteran Erik Wold og initiativtaker Bjørn Richard Johansen, rådgiver og gründer av First House, samt Conceptor Bolig med 2.500 leiligheter under utvikling. Tidligere bl.a. journalist i NRK og politisk aktiv i Høyre. Aktiv i lokalsamfunnet på Snarøya som tidligere leder av bl.a. FAU på Snarøya Skole. For mer informasjon: https://www.facebook.com/torsdagsporten/ og www.torsdagporten.no

 

Hovedsamarbeidspartnere

TelenorDNV-GLNorconsultEquinorAsplan ViakPBT-GruppenLundin NorwaySwecoLøvenskioldBaker Hughes a GE CompanySandvika StorsenterNorkartFranzefossDNBAzets