Driver du virksomhet i Bærum tilbyr vi gratis rådgivning i forbindelse med koronapandemien!

I samarbeid med Bærum kommune og 25 medlemsbedrifter, har vi etablert en rådgivningstjeneste for alle virksomheter i Bærum. Tjenesten er også gratis for deg som holder til utenfor Bærum, dersom du er medlem av Bærum næringsråd.

Mange har behov for praktiske råd og hjelp både når det gjelder søknader til krisepakken fra regjeringen, juridiske- og økonomiske spørsmål, og andre tiltak for virksomheten, og denne rådgivningstjenesten tilbyr en times gratis konsultasjon og så formidler vi videre kontakt ut ifra behovet til den enkelte virksomhet. Behøver du ytterligere bistand utover gratis timen, meld dette inn i portalen og vi følger deg opp videre. Vi tilbyr også gratis lokaler for gründere, permitterte og arbeidsledige i en periode.

HER KAN DU REGISTRERE DIN VIRKSOMHET OG DITT BEHOV

Eksempler på hva du kan få bistand til:

Rådgivning og hjelp i forbindelse med tiltakspakker fra myndighetene – Advokattjenester: Alle bransjer og områder – Coaching: Selvledelse og mestringskompetanse/strategisk planlegging/kommunikasjon og samspill – Gratis midlertidige lokaler – HR: Alle bransjer – IT Kartlegging – Kommunikasjon:Kommunikasjonsråd og -veiledning/Markedskommunikasjon/Kommunikasjonsstrategi/Ulike kommunikasjonsutfordringer ved omsetningssvikt, permitteringer, syke medarbeidere o.a./Muntlig kommunikasjon, tidsmestring og mental styrke – Ledelse: Bedriftsrådgivning/Delegering og styring i krisetider/Fjernledelse & møteledelse/Forretningsstrategi/Interimledelse/Lederutvikling/Lederveiledning/Medarbeiderstøtte/Organisasjonsutvikling – Regnskap og Revisjon – Rådgivning: Rekruttering/Undervisning og kompetanse/Ingeniør – og arkitektfag – Salg – Strategiarbeid: Strategiprosesser/Innovasjonsprosesser – Utfordringer for gründer- og vekstbedrifter – Gratis kontorplass med bistand og fasiliteter.

EN STOR TAKK TIL DERE SOM BIDRAR GRATIS:

Advokatfirmaet DehnAdvokatfirmaet Frøysaa & BjørkgårdAnsvarlig Helse  – Asplan ViakAzets Insight avd. SandvikaBare Bra FolkBDOBrigaB17 MediaBIH Bærum International Hub –  Cockpit KommunikasjonConsidium Consulting GroupContentoFønix KompetanseInspo Studio, SandvikaInterimlederInterim NorgeKonsulentgruppen FriskK2 KompetanseKommunikasjonsbyrået ApelandNorsk Tilhengersenter  – SMC, SIUT Management Consulting – Tanken Bak  – Team Training NorgeTicato

Hovedsamarbeidspartnere

TelenorDNV-GLNorconsultEquinorAsplan ViakLundin NorwaySwecoLøvenskioldBaker Hughes a GE CompanyNorkartBærum kommuneFranzefossDNBAzetsSandvika Storsenter