06. februar – «Velkommen til oss!» ønsker Det Norske Kaffehus

torsdag 6. februar 2020

Vi har gleden av å invitere dere til Det Norske Kaffehus den 6. februar for en spennende og begivenhetsrik aften med gjesteforedrag fra en av deres leverandører.

Start: 16:30
Slutt: 18:30
Sted: Fornebuveien 31, 1366 Lysaker

Kaffebonden Victor Robelo er en av Nicaraguas fremste kaffeprodusenter og har vært sentral i utviklingen av spesialkaffe i landet.

Han er grunnleggeren av Las Nubes gruppen, som i dag består av syv plantasjer i Matagalpa og Jinotega regionene samt en kaffemølle.

Kaffen hans har flere ganger vunnet Cup of Excellence og flere av gårdene hans er Rainforest Alliance sertifisert.

Victor kommer til oss for å fortelle om livet på en plantasje, om kaffeproduksjon, prosessering, sertifiseringer og de generelle utfordringene for en kaffeprodusent i dag. Vi kommer også til å cuppe kaffe fra et utvalg av Victors plantasjer.

Alle deltagere vil selvsagt få med seg et spennende utvalg av kaffeprøver fra vårt sortiment.

Vertskapet informerer om seg og hva de kan gjøre for oss andre – ca. 10 minutter, deretter får alle gjestene 1 minutts pitch for å presentere egen bedrift.

Mingling og møteavtaler med aktuelle kandidater før vi tar kvelden kl. 18.30.

Velkommen til oss» samlingene skal ha fokus på hva vi kan gjøre for hverandre – altså å bygge nettverk & å avtale møter med potensielle samarbeidspartnere i nettverket vårt. Samlingene har vist seg å være svært populære, det er plass til maks 25 deltakere, så meld deg på nå mens det er mulig!

 

06. februar - Påmelding til "Velkommen til oss!"

  • Fornavn (mellomnavn)Etternavn 
    Legg til deltakere og skriv inn navn


Hovedsamarbeidspartnere

TelenorDNV-GLNorconsultEquinorAsplan ViakLundin NorwaySwecoLøvenskioldBaker Hughes a GE CompanyNorkartBærum kommuneFranzefossDNBAzetsSandvika Storsenter