3. mars – Kurs i Nysalg

torsdag 3. mars 2016

Start: 14:00
Slutt: 16:00
Sted: Bærum næringsråd - Technopolis Fornebu

Kurset er allerede fulltegnet  – ta kontakt ned oss på post@bn.no ved interesse, i tilfelle avmedlinger.

Kurs i nysalg!

Kurset gjennomføres i Bærum næringsråds lokale på Technopolis Fornebu,
Torsdag 3. mars klokken 1400-1600

Nysalgsprosesser er krevende. Det er mange hindre og utfordringer på veien frem til det verdifulle håndtrykket som følger med en avtaleinngåelse.
For bedriften er det viktig å ha en kvalitetssikret liste av nye og potensielle kunder, for å dekke opp for det faktum at eksisterende kunder tidvis forsvinner. For kunder forsvinner, det være seg fusjoner, fisjoner, konkurser og et utall av andre årsaker.
Ved å være klar over utfordringene man møter i nysalgprosessene blir det lettere å få satt rett fokus på, og få gjennomført jobben. Apertor ved Audun Olerud gir opplæring i den kunsten nysalg er.

Audun Olerud, har arbeidet med salg og salgsledelse i over 15 år, både i Norge og internasjonalt. Han er utdannet diplomøkonom fra Norges Handelshøyskole (NHH), har gjennomført ulike internasjonalt anerkjente salgsskoleringer og har fra tidligere karriere erfaring fra IT, økonomi og oljevirksomhet.
Gjennom hans lange og brede salgserfaring har han opparbeidet et omfattende spekter av salgsprosesser og har utviklet en egen, unik teknikk og arbeidsmetode for å komme i kontakt med nye kunders beslutningstagere. Han er en utpreget «hunter» med tålmodighet og forståelse for at de store avtalene kommer ikke av seg selv. I flere situasjoner har han vært i selskaper som har vært i en startfase og trengt å få en lang og god og kvalifisert pipeline som har gitt gode frukter, samt i selskaper som praktisk talt har stirret ned i sin egen tomme grav og sårt trengt salgsressurser for å redde selskapet og overleve!

Kurset tar blant annet for seg følgende punkter:

– Forberedelsene
– Hva må til for å nå målet
– Hvordan få lederes positive oppmerksomhet
– Hvordan utvikle gode relasjoner
– Hvordan drive prosessen frem til den verdifulle avtaleinngåelsen

Kurset bygger på Apertors mange års erfaring med salg mot toppledere, av komplekse løsninger og nyvinninger. Deltagerne får en systematisk gjennomgang av den metodikk vi selv bruker. Dette passer sammen med videre oppbygning og skolering som Solution Selling, SPIN, Huthwaite og tilsvarende salgsmetodikk. Det er krydret med metaforer, selvopplevde og tidvis dyrekjøpte erfaringer.

Kurset vil styrke salgsavdelingen og øke inntektene i ditt firma!

Kurset er gratis for medlemmer av Bærum næringsråd. Bindende påmelding til bn.no
Kun 9 plasser – først til mølla!

Hovedsamarbeidspartnere

TelenorDNV-GLNorconsultEquinorAsplan ViakLundin NorwayLøvenskioldBaker Hughes a GE CompanyNorkartBærum kommuneFranzefossDNBAzetsSandvika Storsenter