13. mai – Klimakrav i offentlige anskaffelser, Save the date!

onsdag 13. mai 2020

Offentlig sektor kjøper inn varer og tjenester for over 500 milliarder kroner i året. Regelverket sier at innkjøpene skal gjøres slik at de bidrar til å redusere skadelig miljøpåvirkning og fremme klimavennlige løsninger. I tillegg må det tas hensyn til klimarisikoen knyttet til innkjøp av vare og tjenester. Hvordan kan dette gjøres og hvilke verktøy finnes?

Start: 08:00
Slutt: 10:30
Sted: Asplan Viak & Bærum næringsråd, Kjørboveien 12-24, Sandvika

I samarbeid med Asplan Viak inviterer vi til en praktisk, lærerik og inspirerende næringslivsfrokost rundt håndtering av miljøpåvirkning, klimavennlige løsninger og klimarisiko i offentlige anskaffelser med fokus på Bærum.

Hovedtemaene vi vil ta for oss er anskaffelser innen bygg/anlegg og transport. Vi vil også se på det rettslige handlingsrommet ved bruk av klima som tildelingskriterium.

Det vil bli innlegg fra Asplan Viak, Bærum kommune og advokater.

Hold av datoen og meld deg gjerne på allerede nå!
Invitasjon med agenda og mer informasjon om foredragsholderne kommer senere.

Vi inviterer til enkel frokost og mingling fra kl. 08:00. Foredragene er fra kl 08:30 – kl 10:30. Arrangementet er gratis for medlemmer av Bærum næringsråd

   Bærum Næringsråd - Logo

13. mai - KLIMAKRAV I OFFENTLIGE ANSKAFFELSER

  • Fornavn (mellomnavn)Etternavn 
    Legg til deltakere og skriv inn navn


Hovedsamarbeidspartnere

TelenorDNV-GLNorconsultEquinorAsplan ViakPBT-GruppenLundin NorwaySwecoLøvenskioldBaker Hughes a GE CompanySandvika StorsenterNorkartFranzefossDNBAzets