2. Mai – Næringslivsfrokost med tema: «Digitalisering – hvordan utnytte ny teknologi i organisasjonsutvikling og HR?»

onsdag 2. mai 2018

I samarbeid med Fønix Kompetanse og Røyken Næringsråd, inviterer vi til næringslivsfrokost med fokus på gruppeutvikling & leder- og medarbeiderutvikling

Start: 08:00
Slutt: 10:00
Sted: Quality Hotel Leangkollen

Fønix Kompetanse AS viser i dette frokostmøtet hvordan digital støtte skaper rom for utvikling av medarbeidere, ledere og team i en travel hverdag i både større og mindre virksomheter.

                                                                 

Enkle metoder og digitale støtteverktøy bidrar til konkrete resultater.  Forskningsbaserte kartlegginger og prosesser sikrer at vi kan jobbe effektivt med de tingene som er viktigst for vår utvikling. Jevnlige tilbakemeldinger hjelper oss til å holde fokus over tid.

Fønix Kompetanse AS vil presentere tre ulike støtteverktøy for gruppeutvikling, leder- og medarbeiderutvikling, og viser eksempler på hvordan disse kan brukes for å skape effekt i ulike typer bedrifter.

Fønix Kompetanse om seg selv: «Vi er et selskap som arbeider med HR-rådgivning. Kjernen og gløden i vårt selskap er vår interesse for menneskelige ressurser og utvikling. Vi ser Strategisk HR som en verdiskaper for virksomheten, og kombinerer kunnskap om forretningsprosesser med kunnskap om mennesker og hva som skal til for å skape lønnsomme arbeidsplasser. Slik er vi en god rådgiver for virksomheten og en brobygger mellom forretningsmål og personlige mål.»

Velkommen til Quality Hotel Leangkollen 2.mai, arrangementet er gratis for medlemmer av Bærum  Næringsråd og Røyken Næringsråd!

PÅMELDINGEN ER NÅ STENGT.

Hovedsamarbeidspartnere

TelenorDNV-GLNorconsultEquinorAsplan ViakLundin NorwaySwecoLøvenskioldBaker Hughes a GE CompanyNorkartBærum kommuneFranzefossDNBAzetsSandvika Storsenter