22. November – Frokostmøte med tema «Har din virksomhet en tydelig strategi» hos Radisson Blu Park Hotel, Fornebu

onsdag 22. november 2017

Har din virksomhet en tydelig strategi?

Start: 08:00
Slutt: 10:00
Sted: Radisson Blu Park Hotel, Fornebuveien 80, Lysaker

Arne Harket, leder i Strategic Consulting Group, gir et spennende foredrag om et tema som er like viktig enten du jobber i en liten eller i en stor virksomhet.

Mange ledere starter i feil ende når de skal utvikle forretningsstrategi for selskapet. Dette medfører at strategiene som utvikles i mange tilfeller ikke er strategier, men forhold som handler om målsettinger, eller det som på strategi-faget kalles operasjonell effektivitet.

Hvorfor er det slik? Når vi vet at selskaper som har definert sine konkurransefortrinn er posisjonert for en høyere lønnsomhet enn gjennomsnittet av konkurrentene? Lønnsomme forretningsstrategier handler i bunn og grunn om å svare på ett spørsmål.

Hvilket spørsmål du må stille får du svar på hvis du kommer på frokostseminaret den 22.november på Radisson Blu Park Hotel, Fornebu.

I foredraget vil du få eksempler på strategier fra nasjonale og internasjonale virksomheter, samt gode tips for oppstart av strategiarbeid i din virksomhet.

Strategic Consulting Group har også spurt 600 næringslivsledere i Norge om de har definert virksomhetens konkurransefortrinn. Hvordan ser det ut i norsk næringsliv, og hvor på landsgjennomsnittet ligger virksomhetene i Akershus?

Svarene får du på frokostmøtet den 22. november.

Arne Harket leder Strategic Consulting Group. Tidligere har han jobbet med en rekke norske virksomheter. Han har en master fra Handelshøyskolen BI og en BA i markedsføring. Harket har sittet i ulike konsern- og ledergrupper i Norge, både for Danske Bank, If forsikring, Handelshøyskolen BI, og de siste seks årene i konsernledelsen til det det nordiske wealth-management selskapet Formuesforvaltning. Arne Harket har også i flere år vært direktør i Norge for det internasjonale markedsføringsbyrået Kunde & Co, som har hovedsete i København.

Radisson Blu Park Hotel spanderer deilig frokost & viser frem hvor flott hotellet er blitt!

Gratis for medlemmer av Bærum Næringsråd. Påmelding er nå stengt, er du etternøler, send e-post til gry@bn.no

Hovedsamarbeidspartnere

TelenorDNV-GLNorconsultEquinorAsplan ViakLundin NorwayLøvenskioldBaker Hughes a GE CompanyNorkartBærum kommuneFranzefossDNBAzetsSandvika Storsenter