24. august – Nettverksmøte med frokost i samarbeid med Great Place to Work

torsdag 24. august 2017

«Tillitsbasert kultur og ledelse» - Hva kan vi lære av de Beste Arbeidsplassene?

Start: 08:00
Slutt: 10:00
Sted: Thon Hotel Oslofjord, Sandvika

Grete Johansen, Partner i Great Place to Work kommer for å dele og inspirere.

  • Hva er tillitsbasert ledelse og hvorfor lønner det seg
  • Hva vil det si i praksis og hva kan vi lære av de beste.

Om Great Place to Work: Great Place to Work ® Institute er en global leverandør av måling, analyse og rådgivning innen organisasjonskultur, lederskap og lederutvikling. Metoder, anbefalinger og tiltak bygger på erfaring fra over 25 år med målinger og analyser av beste praksis i mer enn 10.000 arbeidsplasser årlig , både i Norge og internasjonalt.  Metoder og ekspertise er basert på forskning og empiri som viser at tillitsbasert kultur og ledelse gir overlegen produktivitetsutvikling, endringsevne og resultatutvikling.

Great Place to Work setter global standard for kvalitetsnivå på tillitskultur og tillitsledelse og er verdensledende på sertifisering og anerkjennelse av tillitsbasert organisasjonskultur. Hvert år kårer de Norges Beste Arbeidsplasser noe som gir en unik innsikt og kilde til gode praksiser for ledelse og kulturbygning.

Om Grete Johansen:

Partner i Great Place to Work
Grete har ansvar for læring og utvikling  i Great Place to Work. Hun har lang erfaring innen fagområdene ledelse, organisasjon og HR. Som utdannet coach og tidligere HR-direktør i både Microsoft og Avinor, samt assisterende Generalsekretær i Norges Idrettsforbund, har hun bygget seg opp unik erfaring og innsikt i hva som kjennetegner lederskap i organisasjoner som lykkes.

Grete har en entusiastisk og positiv tilnærming, samt et sterkt engasjement for å bidra til å utvikle arbeidsplasser hvor resultater skapes gjennom menneskers engasjement, motivasjon og tillit. På frokostmøte vil hun dele innsikt fra de beste arbeidsplassene i Norge og hvorfor tillit er nøkkelen til styrket verdiskaping, og hvordan du kan utvikle og forsterke dette i din organisasjon.

FROKOSTMØTET ER GRATIS FOR VÅRE MEDLEMMER

PÅMELDING ER NÅ AVSLUTTET! Dersom du er etternøler, send e-post til gry@bn.no

Hovedsamarbeidspartnere

TelenorDNV-GLNorconsultEquinorAsplan ViakLundin NorwayLøvenskioldBaker Hughes a GE CompanyNorkartBærum kommuneFranzefossDNBAzetsSandvika Storsenter