25. April – Torsdagsporten på Fornebu

torsdag 25. april 2019

Talkshow og folkemøte hver siste torsdag i måneden på Fornebuporten og The Local Fornebu

Start: 19:00
Slutt: 21:00
Sted: Fornebuporten, Oksenøyveien 8-10

Bærum næringsråd samarbeider med Torsdagsporten og minner alle medlemmer om dette månedlige arrangementet på Fornebu. Her kan du ta med kollegaer og venner, og høre interessante foredrag til en matbit og et glass om dere ønsker det. Arrangementet er gratis og for alle. Meld deg/dere på via linken: www.torsdagsporten.no

TORSDAGENS PROGRAM:

Vi spør: Er det store bevegelser i velgermassen før årets valg? Vi ser inn i glasskulen med vår gjest valgforsker Bernt Aardal fra Institutt for samfunnsforskning (ISF) Universitetet i Oslo (UiO).

Vi får også besøk av Birgit Skarstein fra styremedlem i Stiftelsen VI med hovedkontor på Fornebulandet. Hun er en av landets mest anerkjente paralympicsutøver Norges Idrettsforbund og Olympiske og Paralympiske Komité i samtale med trener og rådgiver Inge Andersen, tidligere generalsekretær i Norges idrettsforbund Paralympiske komité.

Vi får høre historien om et cyberangrep av Vismas fra Espen Agnalt Johansen som ledet et team på 50 eksperter på IT- sikkerhet og riskiohåndtering når selskapet ble rammet av et Cyberagrep.Tar du, din forening og bedrift sikkerhet på alvor?

Som alltid – topp underholdning. Denne torsdagen med en av norges fremste jazzmusikere Frode Kjekstad. Verter for kvelden er Bjørn Richard Johansen og Erik Wold.

Hovedsamarbeidspartnere

TelenorDNV-GLNorconsultEquinorAsplan ViakLundin NorwaySwecoLøvenskioldBaker Hughes a GE CompanyNorkartBærum kommuneFranzefossDNBAzetsSandvika Storsenter