25. juni – Sommeravslutning på Bærum Golfklubb.

torsdag 25. juni 2020

Torsdag 25. juni inviterer vi sammen med Bærum Golfklubb til vårt første fysiske nettverksmøte siden 5. mai

Start: 12:00
Slutt: 14:30
Sted: Bærum Golfklubb, Hellerudveien 51, Lommedalen

Regjeringen har forsiktig begynt å åpne opp landet vårt igjen, og derfor gleder det oss å kunne invitere til et hyggelig gjensyn den siste torsdagen i juni.

Arrangementet vil følge alle smittevern regler, og av den grunn er maksimum deltakelse 40 personer. Vi forholder oss derfor til «først til mølla»-prinsippet. Dersom det blir veldig stor respons, må vi begrense selve arrangementet til 1 deltaker pr. bedrift. Er dere flere som ønsker å delta fra samme bedrift, meld dere på og vi gir tilbakemelding dersom vi må begrense.

PROGRAM FOR ETTERMIDDAGEN:

Kl.1200

Ankomst med mingling med minst en meters avstand.

Vi ønsker velkommen sammen med Bærum Golfklubb som vil fortelle litt om programmet for sommeravslutningen.

Lunsjservering i tråd med dagens situasjon

Foredrag av Ronny Hermansen fra Goldenchild, en organisasjon som jobber for kampen mot barnekreft. Mer informasjon om organsisasjonen HER

Ca kl 1430

Takk for nå & riktig god sommer til dere som ikke skal spille golf!

De som vil kan spille golf får gå gratis ut på banen.

Send en e-post til gry@bn.no dersom du vil spille, og gi beskjed om du vil på 9 hulls-banen eller om du ønsker en full golfrunde (18 hull).

SOMMERLUNSJEN ER NÅ DESSVERRE FULLBOOKET I FORHOLD TIL REGLENE. Ønsker du allikevel å spille golf fra kl.1430, gi beskjed til Gry på gry@bn.no innen mandag 22.juni.

Hovedsamarbeidspartnere

TelenorDNV-GLNorconsultEquinorAsplan ViakLundin NorwaySwecoLøvenskioldBaker Hughes a GE CompanyNorkartBærum kommuneFranzefossDNBAzetsSandvika Storsenter