26. November – «Velkommen til oss!» ønsker XLP Extra Large Print

tirsdag 26. november 2019

Rett før adventstiden starter, inviterer XLP hjem til seg - og gir dere en gave med hjem!

Start: 16:30
Slutt: 18:30
Sted: Widerøeveien 1, 1360 Fornebu

Du inviteres «hjem» for å skape rom for mer samarbeid i nettverket – husk nettverk er nøkkelen til suksess og kan bidra til innovasjon og utvikling


VELKOMMEN TIL OSS I XLP!

XLP -Extra Large Print er et av Norges ledende printhus med over 18 års erfaring. Vi er spesialister på storformat print både innendørs og utendørs.

Vi leverer messevegger, scenetepper, flagg og beachflagg, bannere og fasadeseil. Men vi produserer også permanent dekor som akryl-bilder, lyskasser, foto-tapet, folie til glass, utfreste bokstaver/logoer osv.

Dette ønsker vi å vise Bærum Næringsråd medlemmer på arrangementet «Velkommen til oss». Så under besøket får dere en tjuvstart på julegavene for i år:

Hver av de opp til 25 påmeldte kan få printet ett personlig bilde i formatet 70x50cm mens dere er på besøk. Det kan være av ungene, hytta, bikkja eller til og med kona. Du bestemmer! Velg mellom to typer:

  • Print på hvit eller børstet alu-plate med skjult oppheng. Dette er kostnadsfritt for besøkende BNR-medlemmer og du får med bildet hjem samme dag.
  • Print på kunstner-lerret for montering på blindramme på vårt lokale rammeverksted. Dette medfører en egenandel kr 750,- inkl mva og bildet kan hentes hos oss etter ca 1 uke.

Dere trenger ikke å bestemme dere før dere kommer, og dere får se eksempler på utførelse på XLP. Filen du ønsker å printe kan medbringes til møtet, evnt sendes til nils@xlp.no på forhånd. Bilder tatt med en moderne mobiltelefon er gode nok dersom lysforholdene er OK, ellers burde en jpg-fil være 1-5Mb for at det skal bli bra resultat.

Vi inviterer til følgende opplegg:

  • 16.30 – 17.00: Velkommen til XLP – Mingling og lett servering mens dere ser egne bilder i produksjon
  • 17.00:  Vertskapet informerer om seg og hva de kan gjøre for oss andre, og kanskje får vi også demonstrasjon på noe av det spennende de lager.
  • Alle gjestene får 1 minutt (60 sekunder!) hver for å presentere egen bedrift. Mingling og møteavtaler med aktuelle kandidater før vi tar kvelden.
  • 18.30: SLUTT

«Velkommen til oss» samlingene skal ha fokus på hva vi kan gjøre for hverandre – altså å bygge nettverk & å avtale møter med potensielle samarbeidspartnere i nettverket vårt.

Samlingene har vist seg å være svært populære, det er et maks antall på 25 deltakere, så meld deg gjerne på allerede nå for å sikre plass.

PÅMELDINGEN ER NÅ STENGT.

 

Hovedsamarbeidspartnere

TelenorDNV-GLNorconsultEquinorAsplan ViakLundin NorwayLøvenskioldBaker Hughes a GE CompanyNorkartBærum kommuneFranzefossDNBAzetsSandvika Storsenter