22. april – UTSATT! Næringslivsfrokost om viktigheten av å planlegge i god tid ved generasjonsskifte i virksomheten

onsdag 22. april 2020

Mange virksomheter opplever å ha eiere hvor et generasjonsskifte kan være aktuelt.

Start: 08:00
Slutt: 10:00
Sted: Advokatfirmaet Frøysaa & Bjørkgård, Lysaker Torg 4, 1326 Lysaker

Kjære medlemmer i Bærum næringsråd

Bærum næringsråd tar ansvar og følger kommunale,  og nasjonale retningslinjer for å begrense smitte. I den forbindelse utsettes gjennomføring av det planlagte årsmøtet  24.mars,  og alle aktiviteter, uavhengig av antall deltakere,  innstilles i mars og april

Administrasjonen i Bærum næringsråd vil være tilgjengelige frem til påske på hjemmekontor, og vil holde medlemmene orientert om aktiviteter, prosjekter og annet på bn.no og Facebook.

Ved spørsmål, ta  kontakt med daglig leder.

I samarbeid med DNB & Advokatfirmaet Frøysaa og Bjørkgård inviterer vi til næringslivsfrokost med et viktig emne for mange små- og mellomstore bedrifter!

På dette frokostmøte vil vi ta opp viktigheten av å planlegge i god tid. Hvis arvinger skal ta over bør det reguleres i mange år i forveien.

Skal virksomheten selges er det viktig å ha en strukturert prosess i tillegg til riktig håndtering og fordeling av midler avhengig av hva som er riktig i den enkelte familie.

Foredragsholdere er Martin Heiberg fra DNB og våre advokater Magnus Frøysaa og Sven Krohn.

Arrangementet er gratis for medlemmer av Bærum næringsråd og inviterte gjester. Meld deg på under!

 

 

 

Hovedsamarbeidspartnere

TelenorDNV-GLNorconsultEquinorAsplan ViakPBT-GruppenLundin NorwaySwecoLøvenskioldBaker Hughes a GE CompanySandvika StorsenterNorkartFranzefossDNBAzets