3. Juni – Velkommen til oss! hos Norsk Tilhengersenter

mandag 3. juni 2019

Det er klart for en ny bedrift som ønsker velkommen til seg, denne gangen inviterer Norsk Tilhengersenter på Ramstadsletta oss hjem, og for dem passet det best før jobb.

Start: 08:00
Slutt: 10:00
Sted: Norsk Tilhengersenter, Ramstadsletta 18, 1363 Høvik

VI INVITERER TIL FØLGENDE:

08.00     

Velkommen til Norsk Tilhengersenter – Mingling og lett servering

08.30  

Vertskapet informerer og demonstrerer og viser frem Cramer tools og andre spennende produkter! Det blir anledning til å prøve ulike produkter i sortimentet for de som ønsker det. Se hele spekteret på www.NTS.no .

Gjestene får også 1 minutt (60 sekunder!) hver for å presentere egen bedrift. Deretter er det samtaler og mulighet til å avtale møter med aktuelle samarbeidspartnere før vi reiser videre på jobb.

10.00        SLUTT

«Velkommen til oss» samlingene skal ha fokus på hva vi kan gjøre for hverandre – altså å bygge nettverk & å avtale møter med potensielle samarbeidspartnere i nettverket vårt. HUSK VISITTKORT!

Det er KUN 25 plasser på dette arrangementet, så her er det «først til mølla» – Velkommen til oss-arrangementene har vist seg å fylle sopp raskt!

LITT MER INFORMASJON OM NORSK TILHENGERSENTER:

NTS | Norsk Tilhengersenter as tilbyr produkter til både private- og profesjonelle aktører. Det satses knallhardt på kvalitet, kompetanse og service. Tilhengere, terrengkjøretøy, hagemaskiner og alubåter er blant kjerneproduktene. Bilsystemer og sikkerhet for hund i bil hører med. Merkevarene holder høy standard, – med lav andel reklamasjoner, feil og mangler. NTS opprettholder sin posisjon som en av landets fremste leverandører av gode produktopplevelser.

Nå lanseres også Cramer Tools i butikken på Høvik; Profesjonelle redskaper som gressklippere, trimmere, motorsager, løvblåsere og hekksakser til hage- og park. Helt uten fossilt brensel og elektriske kabler, der batteriteknologi med revolusjonerende 82V-system i stedet er oppskriften på en bærekraftig fremtid.

3. Juni - Påmelding Velkommen til oss

  • Fornavn (mellomnavn)Etternavn 
    Legg til deltakere og skriv inn navn


Hovedsamarbeidspartnere

TelenorDNV-GLNorconsultLøvenskioldBaker Hughes a GE CompanyJM EntreprenødSwecoEquinorAsplan ViakNorkartFranzefossLundin NorwayDNBAzets