3.november – Medlemsfrokost hos Chitra House

fredag 3. november 2017

Velkommen til frokostmøte hvor du bl.a. får høre Olav H. Selvaag fortelle om akvarieplanene på Fornebu!

Start: 08:30
Slutt: 10:00
Sted: Chitra House, Snarøyveien 34 på Fornebu

På frokostmøtet denne fredagen, får du et innblikk i hvordan historien & fremtidsvyene går hånd i hånd på Fornebulandet.

Olav H. Selvaag forteller om planene om å bygge Nord-Europas største akvarium ved Sjøflyhavna, rett nedenfor Chitra House, og administrerende direktør Hilde Lystad gir deg husets fantastiske historie & tilblivelse som Chitra House Norway.

Litt om Chitra House:

Langs sjøen på Fornebulandet, omringet av Statoil og Telenor, finner du en utsøkt perle av et hus! Chitra House er en unik møteplass for konferanser, viktige møter og events både for bedrifts- og privat markedet. Eiendommen har en fantastisk beliggenhet ved sjøen på Fornebu og representerer den ultimate kombinasjonen av kongelig indisk tradisjon med skandinavisk natur og skjønnhet.På veggene henger flere flotte kunstverk, blant annet fra Queen Sonja Print Award med Magne Furuholmen, Kjell Nupen og Ørnulf Opdahl, i tillegg til et vakkert portrett av eier’s avdøde kone, Chitra.

Start fredagen med en utsøkt nettverksfrokost i uforglemmelige omgivelser og spennende foredrag!

    

Gratis for våre medlemmer og inviterte gjester. Fri parkering på området & begrenset med plasser så meld deg på allerede nå!

PÅMELDINGEN ER NÅ STENGT, DA DET ER FULLT PÅ DETTE FROKOSTMØTET.

Hovedsamarbeidspartnere

TelenorDNV-GLNorconsultEquinorAsplan ViakLundin NorwayLøvenskioldBaker Hughes a GE CompanyNorkartBærum kommuneFranzefossDNBAzetsSandvika Storsenter