3. september – Seminar med tema «Bærekraftige bedrifter trenger bærekraftig ledelse.»

torsdag 3. september 2020

I samarbeid med Advokatfirmaet Frøysaa & Bjørkgård AS og Ansvarlig Helse AS inviterer vi til et meget aktuelt tema.

Start: 08:00
Slutt: 10:00
Sted: Advokatfirmaet Frøysaa & Bjørkgård, Lysaker torg 4, 1366 Lysaker

                              

Bærekraftige bedrifter trenger bærekraftig ledelse. På dette seminaret ønsker vi å fokusere på medarbeiders prestasjon ut fra et økonomisk og juridisk perspektiv, men også ut fra mulighetene som ligger i den ansattes indre styrke og mentale vitalitet. Hvilke plikter ligger på arbeidsgiver og arbeidstaker, og hvilke begrensninger setter lovverket for arbeidsgiver? Det er avsagt mange dommer om temaet, som også er rikelig behandlet i juridisk teori.

Viktigst er å få innsikt i de grunnleggende prinsippene og noen gode praktiske eksempler for fornuftig og god styring av den enkelte.

PROGRAM

Kl. 08.00 Velkommen, enkel det serveres enkel frokost

Kl. 08.30 Vibeke Hammer fra Ansvarlig Helse  snakker først rundt trender, og et økonomisk perspektiv på medarbeiders prestasjon
Asle Skola fra  Advokatfirmaet Frøysaa & Bjørkgård gir så verdifull informasjon rundt arbeidsgivers styringsrett –hva har arbeidsgiver lov til og hvilke begrensninger gjelder?
Vibeke Hammer avslutter med noen gode tips om medarbeiderskap: ansvar og engasjement.

Kl.10.00 Avslutning med mulighet til spørsmål

MELD DEG PÅ UNDER, SEMINARET ER GRATIS FOR VÅRE MEDLEMMER!

Litt om foredragsholderne:


Asle Skola er advokat og partner i Advokatfirmaet Frøysaa & Bjørkgård AS, og har over 20 år med erfaring som jurist. Arbeidsrett er en av hans hovedfagområder, og han har bred erfaring fra rådgivning, forhandlinger og tvisteløsninger om arbeidsforhold. Asle har erfaring fra både offentlig sektor og privat næringsliv, og har erfaring fra organisasjons- og fagforeningsarbeid. Han er opptatt av å se mulighetene hos den ansatte, og å finne gode og bærekraftige løsninger både for den ansatte og for bedriften.

Vibeke C. Hammer driver Ansvarlig Helse AS. Hun er har hatt mange roller i næringslivet, startet flere firmaer og har lang erfaring fra forretningsutvikling i ABB/YIT/Caverion systemt. Hun forstår leders rolle og forretningsdrift, samtidig som hun har opparbeidet seg et grundig helhetsbilde av suksesskriterier for gode interne prosesser. Hun har beveget seg fra ingeniør til terapeut – og har i de siste 12 årene undervist i dyptgripende vaneendring på individnivå. Hun representere noe folk flest ikke tror er mulig – nemlig raske og varige personlige endringer. En kunnskap som er svært nyttig når vi mennesker møter nye rammer og står fast. Det fremheves hennes evne til å konkretisere, slik at tilhører er i stand til å omdanne det de lærer til praktisk virke.

3. september - Bærekraftige bedrifter trenger bærekraftig ledelse

  • Fornavn (mellomnavn)Etternavn 
    Legg til deltakere og skriv inn navn


 

Hovedsamarbeidspartnere

TelenorDNV-GLNorconsultEquinorAsplan ViakLundin NorwaySwecoLøvenskioldBaker Hughes a GE CompanyNorkartBærum kommuneFranzefossDNBAzetsSandvika Storsenter