6. oktober – Næringslivsfrokost hos Bærum International Hub

tirsdag 6. oktober 2020

Tema er hvordan privat kapital er med på å bygge morgendagens Norge

Start: 08:30
Slutt: 10:30
Sted: Bærum International Hub, Fjordveien 1, Høvik

I samarbeid med Bærum International Hub ønsker vi å invitere til en informativ og inspirerende næringslivsfrokost. hvor vi retter fokuset mot økosystemet rundt engleinvestorer og oppstartsbedrifter. 

Å starte opp for seg selv er både kapitalintensiv og risikofylt, og oppstartsselskaper trenger gode støttespillere rundt seg for å lykkes.

Å gjøre de gode investeringer i oppstartbedrifter kan fra utsiden se tilfeldig ut, men en ting som er helt sikkert er at dette ikke er tilfeldig. Kom, lytt og hør og gjør opp din egen mening.

Frokosten vil innledes av to rutinerte engleinvestorer, Trond Riiber Knudsen fra TRK Group og Åsmund Mandal fra Business Angel Norway. De vil begge dele av sine erfaringer med å investere i oppstartsselskaper. Videre skal vi høre Nicolas Elvemo som startet opp GlucoSet, et utrolig spennende Medtech selskap, han vil fortelle hva et godt nettverk og privat kapital har betydd for deres fremgang.

Program:

08:30     Enkel frokost

09:00     Foredrag:

  • Privat kapital hva betyr det for et voksende næringsliv
  • Nettverk og finansiering ga min forretning et solid rykk fremover
  • Hvordan får vi mer privat kapital inn i næringslivet?
  • Kan vi bidra uten for stor risiko?

10:30     Takk for at dere kom, ønsker dere en fortsatt fin dag!

Næringslivsfrokosten er gratis med begrenset antall deltakere pga smittevernhensyn.

PÅMELDINGEN ER NÅ STENGT. Er du etternøler, må du evt. kontakte ELisabteh Kalsnes i Bærum Internatonal Hub direkte og høre om det finnes en mulighet. Mob: 47709607

  

 

 

Hovedsamarbeidspartnere

TelenorDNV-GLNorconsultEquinorAsplan ViakLundin NorwayLøvenskioldBaker Hughes a GE CompanyNorkartBærum kommuneFranzefossDNBAzetsSandvika Storsenter