15. januar – Frokostmøte «Bærekraftig lederskap og en effektiv arbeidsdag»

torsdag 15. januar 2015

Start: 08:00
Slutt: 10:00
Sted: Thon Hotell Oslofjord

Bærum næringsråd inviterer i samarbeid med RightOn Consulting og Company Pulse til frokostmøte på Thon i Sandvika torsdag 15. januar klokken 08:00.

RightOn Consulting Trude Falck Bjånes og Siri Abrahamsen
Bare en hverdagsleder? Eller den gode lederen hver dag!
– Mange ledere vi møter, har ikke tid til å lede. Dagene er fulle av møter, bunker med oppgaver som skal løses, budsjetter som skal nås og brannslukking. Felles for de fleste er dårlig samvittighet, og et sterkt ønske om mer tid til medarbeiderne, men som fort kan bli prioritert bort i en hektisk hverdag.
De fleste vet veldig godt HVA de burde gjøre, men klarer ikke helt å finne ut HVORFOR og HVORDAN de skal gjøre det. I løpet av en liten morgentime setter vi i gang viktige refleksjoner, og deler noen enkle og kraftfulle verktøy vi vet du kan ta i bruk umiddelbart, og som kan gjøre en forskjell.
Å lede morgendagens medarbeidere fordrer bærekraftig lederskap. Stødige, tilstede og engasjerte – hver eneste dag – ”Vi kaller det hverdagsledelse”

Company Pulse AS Jan Kristian Karlsen
Effektive møter og framtidens kommunikasjonsformer!
Hvordan effektivisere samhandling og møter, samtidig som det spares både tid og penger?
Jan Kristian Karlsen er daglig leder i analyse- og rådgivingsselskapet Company Pulse AS, og aktuell med boken «Tid til arbeid – tid til overs». Karlsen har høy kunnskap om nye arbeidsformer, tidsbruksanalyser og metoder for utvikling av effektive og gode arbeidsdager.

Suksessrike prosesser og bedriftseksempler blir presentert og du vil få delta i en demo av det nyeste innen fjernmøter/videomøte – fordi Company Pulse spår at virtuell samhandling blir viktigste kommunikasjonstrend i framtidens arbeidsliv.

RightOn Consulting

Company Pulse

15. januar - Frokostmøte Bærekraftig lederskap og en effektiv arbeidsdag

  • Fornavn (mellomnavn)Etternavn 
    Legg til deltakere og skriv inn navn


Hovedsamarbeidspartnere

TelenorDNV-GLNorconsultEquinorAsplan ViakLundin NorwayLøvenskioldBaker Hughes a GE CompanyNorkartBærum kommuneFranzefossDNBAzetsSandvika Storsenter