Kompetansehevingskurs for SMB: «Bli Miljøfyrtårn i 2020.»

tirsdag 20. oktober 2020

Vi tilbyr nå SMB virksomheter kompetansehevingskurs for å bli miljøfyrtårnsertifisert som en del av Bærumspakken

Start: 12:30
Slutt: 14:30
Sted: Bærum næringsråd, KJørboveien 12-24, Sandvika

Nytt kurs «Bli Miljøfyrtårn» i regi av kompetansehevingsprosjektet

Stadig flere bedrifter, kommuner og andre offentlige etater krever at leverandørene er miljøsertifiserte. Miljøfyrtårn er et norsk miljøledelsessystem som er tilpasset norske bedrifter og norske forhold.

Som en av de første næringsforeningene tilbød Bærum næringsråd gruppesertifisering i «Bli Miljøfyrtårn» våren 2020 hvor 7 lokale bedrifter gjennomførte vårt kurs.
På bakgrunn av ovennevnte krav og forventninger samt gode tilbakemeldinger fra i våres, tilbyr vi nå et nytt kurs gjennom kompetansehevingsprosjektet for SMB bedrifter (Bærumspakken). Dette for å bidra til å øke konkurransekraften i en vanskelig tid.
Kurset gjennomføres med en blanding av elektronisk og fysisk deltakelse og leder bedriften frem til sertifisering innen årets slutt.
For å bli kjent med hverandre vil første møte være et fysisk møte i Sandvika, deretter følger to møter på Teams. Avslutningsvis vil konsulent være disponibel for individuell oppfølging av hver bedrift enten fysisk eller på Teams/telefon.

SAMLINGER:
1. samling: Tirsdag 20. oktober 12:30 – 14:30 hos Bærum næringsråd i Sandvika
2. samling: Tirsdag 03. november 12:30 – 14:30 på Teams
3. samling: Tirsdag 24. november 12:30 – 14:30 på Teams
Ukene 49/50: Individuell oppfølging av konsulent

Pris for hele kurset er normalt kr. 7.500, men på dette kompetansehevingskurset tilbyr vi kurset gratis.

Prisen inkluderer kurs og konsulentrådgivning per telefon/epost i 3 mnd. fra første møte.
Prisen inkluderer ikke kostnader for revisjonen som foretas av uavhengig sertifisør og som vanligvis utgjør mellom kr. 5.000 til 8.000. I tillegg kommer etableringsgebyr og årlig serviceavgift i Miljøfyrtårn som varierer med antall ansatte. Se egne priser på Miljøfyrtårn (https://www.miljofyrtarn.no/virksomhet/om-oss/priser-og-kostnader/). Alle priser er oppgitt eks. MVA

FOR PÅMELDING TIL MILJØSERTIFISERINGSKURSET, SEND E-POST TIL gry@bn.no

 

Hovedsamarbeidspartnere

TelenorDNV-GLNorconsultEquinorAsplan ViakLundin NorwayLøvenskioldBaker Hughes a GE CompanyNorkartBærum kommuneFranzefossDNBAzetsSandvika Storsenter