Bli Miljøfyrtårn-sertifisert med Bærum Næringsråd i 2020

torsdag 16. januar 2020

Bærum Næringsråd ønsker å hjelpe næringslivet med grønn omstilling. Derfor har vi inngått et samarbeid med Norges største miljøsertifisering Stiftelsen Miljøfyrtårn

Start: 12:30
Slutt: 14:30
Sted: Bærum næringsråd, Kjørboveien 20, Sandvika

Årets første Miljøfyrtårn-kurs hadde oppstart 16. januar med 1. samling, og 2. samling var  4. februar.

Nå gjenstår en samling før bedriftsbesøk hos den enkelte virksomhet med  påfølgende sertifisering.

 

DERSOM DIN BEDRIFT ØNSKER Å DELTA PÅ ET TILSVARENDE OPPLEGG SENERE I ÅR, TA KONTAKT MED GRY SKÅDINN PÅ GRY@BN.NO, SÅ PRØVER VI Å SETTE OPP ET KURS TIL!

 

SAMLINGER:

1. samling: Torsdag 16. januar 12:30 – 14:30

2. samling: Tirsdag 04. februar 12:30 – 14:30

3. samling: Torsdag 27. februar 12:30 – 14:30

Uke 11: Konsulent besøker bedrift

Uke 13: Tentativ sertifiseringsdato

Ved å delta på kurset gjennom oss i Sandvika, får du en rimelig og effektiv vei til sertifisering med unik tilgang til kursholder i tre måneder for kontinuerlig bistand. Kurset består av tre fysiske møter, besøk hos bedriften og tildelte oppgaver som bedriften jobber godt med underveis. (Ønsker bedriften å forlenge prosessen utover tre mnd, gjøres egen prisavtale med kursholder). I tillegg til selve kurset, får du/dere god mulighet til å utveksle erfaringer og bygge sterkere nettverk med andre medlemsbedrifter og miljøbevisste virksomheter.

PRISER OG MER INFORMASJON

Miljøfyrtårn tilbyr skreddersydde kriterier for over 80 bransjer, og har så langt sertifisert over 6000 norske bedrifter. Kriteriene dekker avfall, arbeidsmiljø, innkjøp, energi, transport, plast og matsvinn.

Hva kan man oppnå?

  • 81 % av Miljøfyrtårn-sertifiserte virksomheter opplever i stor grad miljøforbedringer (2018)
  • 52 % av Miljøfyrtårn-sertifiserte virksomheter opplever i stor grad omdømmeforbedring som følge av sertifiseringen (2018)
  • Miljøfyrtårn er godkjent miljødokumentasjon i anskaffelser, både i Norge og EU
  • 40 % av Miljøfyrtårn-sertifiserte virksomheter opplever i stor grad reduserte kostnader som resultat av sertifiseringen (2018)

           Bærum Næringsråd - Logo

Hovedsamarbeidspartnere

TelenorDNV-GLNorconsultEquinorAsplan ViakLundin NorwaySwecoLøvenskioldBaker Hughes a GE CompanyNorkartBærum kommuneFranzefossDNBAzetsSandvika Storsenter