28. februar – Lederprogram i regi av Strategic Consulting Group

onsdag 28. februar 2018

28. februar tilbyr SCG lederprogrammet "Prestasjon og ledelse" for Bærum Næringsråds medlemmer til spesialpris! Lederprogrammet er relevant for ledere på alle nivåer. Uttalelser fra tidligere deltakere finner du nederst i invitasjonen.

Start: 09:00
Slutt: 16:30
Sted: Thon Hotel Oslofjord, Sandvika

”PRESTASJON OG LEDELSE”  – INTENSIVT, EFFEKTIVT OG LÆRERIKT

 Ønsker du å øke din lederperformance?
Delta på lederprogrammet som bygger på det ypperste av lederteorier. Programmet har en praktisk tilnærming som gir deg konkrete verktøy du kan benytte direkte i ditt lederarbeid. Programmet gjennomføres på en effektiv måte, over to ettermiddager.

 Om ledelse og lønnsomhet:

Sterke prestasjoner i virksomheter henger sammen med godt lederskap. Virksomheter med dyktige ledere har inntil 35 prosent høyere performance enn konkurrentene på parametre som lønnsomhet, medarbeidertilfredshet, kundetilfredshet og endringsvillighet. Strategic Consulting Group sitt lederprogram gir deltakerne nye verktøy som de kan bruke direkte inn i utvikling av eget lederskap, noe som bidrar til at den enkelte og virksomheten som helhet øker sin ytelse.

Kursinformasjon: 28.februar kl.0900 – 1630

Husk å videresende invitasjonene til andre ledere i din organisasjon / bedrift!

Fra: 10-30 deltakere
Lokasjon: Kommer!
Varighet: 1 arbeidsdag
Inkludert: Lunsj, dokumentasjon og deltakerbevis
Ledernivå: Relevant for leder på alle nivåer

Pris:

For medlemmer: kr 8.800,-
– Kr 4.400,- for øvrige deltakere fra samme organisasjon

For ikke-medlemmer: kr 12.400,-
– Kr 6.200,- for øvrige deltakere fra samme organisasjon

Dato: Dato i mars kommer

Foredragsholder: Arne Harket

Arne Harket er grunnlegger i Strategic Consulting Group. Han har lang ledererfaring fra ulike konsern- og ledergrupper i Norge, både for Danske Bank, If Forsikring, Handelshøyskolen BI, og de siste seks årene i konsernledelsen til det det nordiske wealth-management selskapet Formuesforvaltning. Harket har en master i ledelse, med fagområdene strategisk ledelse, endringsledelse og markedsorientert ledelse.

Innhold:

  • Ledelse og strategi – En dyktig leder forstår sammenhengene mellom ledelse og strategi. I denne delen av programmet gir vi deltakeren unik innsikt i sammenhenger mellom ledelse og strategi.
  • Verdens beste ledere – Hva kan deltakerne lære av de ypperste lederne i verden? Og hvilke universelle lederegenskaper må du besitte for å lykkes som leder?
  • Hvordan har lederrollen utviklet seg – fra strukturelt lederskap til transformasjonsledelse. Hva kan læres av de ulike fasene?
  • Den menneskelig faktor – alle ansatte er unike individer. Hvilke psykologiske modeller må en leder ha innsikt i for å utøve godt lederskap?
  • Godt lederskap bør utøves i fire perspektiver – En leder må forstå det strukturelle, menneskelige, symbolske og politiske perspektiv.
  • Anbefalinger og veien videre – oppsummering av programmet.

Ønsker du mer informasjon om programmet, ta kontakt med Arne på arne.harket@scgroup.no eller 970 83 871.

Påmelding Lederprogram 28.februar

  • Fornavn (mellomnavn)Etternavn 
    Legg til deltakere og skriv inn navn


HUSK å trykke på «send inn» knappen over!

 

Sagt om programmet:

«Programmet hadde en imponerende faglig fordypning, men først og fremst var det en spennende praktisk tilnærming til ledelse. Det var rett og slett inspirerende å delta. Vi ønsket å gjennomføre et effektivt lederprogram som kunne gi oss direkte lederpåfyll. Det var nettopp det dette programmet gjorde.»

– Andreas Thue, adm. dir. i ITEO

«For meg var lederprogrammet veldig inspirerende og representerte det jeg mener er essensen av godt lederskap. Dessuten ble det gjennomført på en effektiv måte. Dette er faktisk et lederprogram alle ansatte bør ønske at deres ledere tar, fordi programmet gjør dem til bedre ledere. Programmet gav konkrete lederverktøy som kan brukes direkte inn i arbeidet med å utvikle effektive, kompetente og lønnsomme enheter og virksomheter.»

– Anette Linnebo Race, spesialrådgiver HR i Formuesforvaltning

«Dette var veldig inspirerende og bra. Kan anbefales på det varmeste.»

 – Michael Sivertsen, adm. dir. i Forvaltningshuset

Hovedsamarbeidspartnere

TelenorDNV-GLNorconsultEquinorAsplan ViakLundin NorwaySwecoLøvenskioldBaker Hughes a GE CompanyNorkartBærum kommuneFranzefossDNBAzetsSandvika Storsenter