NorEngros

forbruksvarer; husholdningsvarer; leverandør
Hurtig og sikker levering av forbruksvarer innen et bredt produktspekter reduserer kapitalbinding og andre kostnader, og gir deg som kunde muligheten til å forholde deg til færre leverandører. Vi setter våre kunder i fokus. Service og kvalitet er nøkkelord i vår bedrift, og vi strever for at du som kunde skal være fornøyd med oss. Vi har solide kunnskaper innen hver enkelt produktgruppe, og våre medarbeidere får kontinuerlig oppdateringer innen sine fagområder.
Drammen Papir Engros er en selvstendig bedrift med lokale eiere. Våre medarbeidere har mangeårig erfaring og kompetanse i bransjen, og vi er en betydelig distributør av forbruksvarer i vårt salgsområde. Vårt heleide datterselskap, Olafsen Engros AS på Borgeskogen i Stokke kommune, er tilsvarende NorEngros-grossist i Vestfold. Vi er i tillegg leverandør av medisinske forbruksvarer gjennom vårt datterselskap Medi Buskerud As i Drammen.
Vi har tilpasset oss markedets krav til miljø i forhold til produkter og løsninger. Vi er ISO 9001 og 14001 sertifisert. Se link til vår kvalitetspolitikk og vår miljøpolitikk. Gjennom vår tilslutning til NorEngros har vi sikret våre kunder tilgang til et tidsriktig vareutvalg til konkurransedyktige priser.
www.norengros.no

Hovedsamarbeidspartnere

TelenorDNV-GLNorconsultEquinorAsplan ViakPBT-GruppenLundin NorwaySwecoLøvenskioldBaker Hughes a GE CompanySandvika StorsenterNorkartFranzefossDNBAzets