PBT-GRUPPEN


Profesjonell Bygg Tjeneste AS ble grunnlagt i Sandefjord i 2001. Vi har bygget sten på sten i mange år, og med fornøyde kunder, dyktige medarbeidere og gode referanser, kunne vi i 2017 notere ny rekord.
Vår mål er å våre totalleverandør av alle tjenester inne og ute, innen Facility Management og Facility Services.
I 2004 utvidet vi til Oslo, hvor markedet tok godt i mot oss. På grunn av stort behov for tjenester innen vedlikehold av uteområdet, etablerte vi Skandinavisk Utemiljø Oslo AS i 2013 ( https://skandinavisk-utemiljo.no/ ).
I 2015 fisjonerte vi til den konsernstrukturen vi har i dag.Dette for å sikre kvalitet og spisse kompetansen innen alle fagområder i dedikerte selskaper. PBT-GRUPPEN består i dag av 5 selskaper med over 50 ansatte.
Forkortelsen PBT ble forøvrig tatt i bruk på et tidlig tidspunkt, og har gjennom 17 år på folkemunne etablert seg som vårt varemerke.
Vi er der for å ivareta deres viktigste investeringer, eiendommen og leietaker. I PBT-GRUPPEN har vi alltid levd etter vårt slagord "Din eiendom-vårt ansvar." Gjennom våre verdier ÅPENHET, TILSTEDEVÆRELSE og KVALITET, skal vi ta vare på våre kunder i mange år fremover.
pbt.no

Hovedsamarbeidspartnere

TelenorDNV-GLNorconsultEquinorAsplan ViakLundin NorwaySwecoLøvenskioldBaker Hughes a GE CompanyNorkartBærum kommuneFranzefossDNBAzetsSandvika Storsenter