Bedriftsbesøk med ordfører

13. oktober hadde vi en spennende morgen hos ella&il sammen med ordfører Lisbeth Hammer Krog og leder for SmartCity Bærum Unni Larsen.

Bærums ordfører Lisbeth Hammer Krog, leder for SmartCity Bærum Unni Larsen og daglig leder i Bærum Næringsråd ble tatt godt i mot hos ella &il på Lysaker Brygge.

Ella & il ble kåret til Årets Bedrift i Bærum i 2023 av Nordea, og Bærum Næringsråd var med i juryen som stemte dem frem.

Juryens begrunnelse var blant annet at; «Ideen bak merkevaren er å tilby kvalitetsplagg med lang holdbarhet, høy transparens i hele verdikjeden og klassisk design.» «Samtidig som selskapet har høye både sosiale og miljømessige målsettinger leverer de solide finansielle tall. Dette beviser at det kan være god profitt i en sterk ESG-profil. Selskapet er således en stor inspirasjon for andre målrettede og iderike gründere».
Vi kommer garantert til å høre mer fra ella & il i tiden fremover.

Ella & il ble grunnlagt i 2014 av svigerinnene Lene og Rikke Holmen-Jensen. Begge med et stort engasjement for å skape tidløs design som er laget for å vare. Ella og il har to egne butikker, en på Stabekk og en på Vinderen. Klærne deres selges også av over 100 klesbutikker i Norge

Takk til Lene og Rikke for et positivt og inspirerende møte!

 

Bedriftsbesøk med ordfører hos Technopolis, Fornebu

Vil du være jurymedlem på Innovasjonscamp for Bærumsskolen?

Nyhetsbrev

"*" obligatorisk felt