AKTUELL FAGLUNSJ

Alle som har opplevd dårlig arbeidsmiljø vet hvor ødeleggende det kan være for en virksomhet, og ferske tall fra Statistisk Sentralbyrå viser at det er overraskende mange ansatte som opplever dårlig arbeidsmiljø.

Også virksomheter som mener å ha et godt arbeidsmiljø bør jobbe aktivt for at dette bevares, for den som tar miljøet arbeid utføres i på alvor, tiltrekker seg gjerne ansatte som setter pris på dette.

I denne faglunsjen deler Torbjørn Evjenth i Advokatfirmaet Dehn, av sine erfaringer gjennom fjorten år som advokat med fokus på løsning av juridiske problemstillinger i arbeidslivet.

Det vil bli pekt på arbeidsgivers overordnede ansvar for godt arbeidsmiljø, men også arbeidstakers plikt til å medvirke til dette.

Deltakerne vil få konkrete tips om hvordan arbeidsgivere kan lage interne retningslinjer som både skaper bedre arbeidsmiljø og gjør det enklere å bli kvitt ansatte som lager dårlig stemning på jobb.

 

Fredrik Thaulow i Engasjementhuset vil deretter snakke om kommunikasjon og ledelse gjennom endringer.

Fredrik har i flere år arbeidet som rådgiver med spesialisering innen endringsledelse, blant annet i Nortura, CGI og Knowit Impact, og vil dele noen av sine erfaringer med oss.

Det blir tid til spørsmål og dialog.

 

             

Vi serverer enkel lunsj og kaffe.

FAGLUNSJEN ER GRATIS FOR INVITERTE, PARTNERE I FRISK ASKER OG MEDLEMMER AV BÆRUM NÆRINGSRÅD, VELKOMMEN!

Lurer du på noe, kontakt:

Gry Skådinn
Kommunikasjons- og markedssjef
gry@bn.no
Tel: 48193068

  • Dato : 31.01.2024
  • Tid : 11:00 - 13:00 (Europe/Oslo)
  • Sted: Bærum Næringsråd

Sted info

Kjørboveien 20, 1337 Sandvika

Påmeldingsfrist utløpt!!

Nyhetsbrev

"*" obligatorisk felt