Bærums næringsliv inviteres til å bidra på årets TV aksjon!

TV-aksjonen NRK 2022 går til Leger Uten Grensers arbeid for å gi livreddende helsehjelp og medisiner til mennesker som trenger det mest. I år går TV-aksjonen av stabelen 23. oktober. Vi har gleden av å videreformidle et brev fra ordfører Lisbeth Hammer Krog og varaordfører Siw Wikan rettet til våre lokale næringslivsledere

TV-aksjonen Leger Uten Grenser skal gi medisinsk behandling til dem som trenger det mest. 

Akkurat nå venter millioner av mennesker på å bli behandlet av en lege. For mange står det om livet, men tilgang til helsehjelp er ingen selvfølge. Årets TV-aksjon skal gå til å forebygge og behandle sykdommer som rammer mennesker på tvers av landegrenser, uavhengig av etnisitet, seksuell orientering, religion, politisk ståsted, alder og kjønn.

Manglende folkehelse får store konsekvenser for både samfunn og enkeltmennesker. Barn får ikke vokse opp, familier mister sine kjære, unge får ikke utdanning og folk faller utenfor arbeidslivet. Uten tilgang til legehjelp, vaksiner eller medisiner mister millioner av mennesker livet hvert år. Ofte er dette mennesker i sårbare livssituasjoner.

Bærum Næringsråd har fått den hyggelige muligheten fra kommunens ledelse om å spre informasjon om årets TV-aksjon og å oppfordre til handling.

Brev til næringslivet om årets TV-aksjon fra Ordfører og varaordfører

I fjor samlet vi i Bærum inn til sammen 6 481 242 kr til Plan International «Barn, ikke brud». Av disse var 1 142 540 kr bidrag fra næringsliv og organisasjoner i kommunen.  Klarer vi å gjøre det enda bedre i år? HUSK å registrere dere på giverstafett.no  da blir beløpet registrert på Bærum kommune.

Sammen redder vi liv!

   

 

Har du spørsmål til artikkelen, kontakt:

Gry Skådinn
Kommunikasjons- og markedssjef
gry@bn.no
Tel: 48193068

 

Ledig stilling som Prosjektleder

Bedriftsbesøk med ordfører hos Franzefoss og Gruvegrønt

Nyhetsbrev

"*" obligatorisk felt