Digital jobbmesse – velkommen inn i det «virtuelle rom»!

NAV Asker, Bærum og Drammen samarbeider med Jobbmesse.no om en digital jobbmesse torsdag 11.mars kl. 1200-1430. Messen er en samlingsplass for arbeidsgivere, bemanningsbyråer, kursleverandører, karriereveiledere – og mange gode kandidater.

Utvalget av kandidater som får invitasjon til messen vil også tilpasses de ledige stillingene som arbeidsgivere melder inn.

Vil dere delta? Da vil dere få en gratis stand til å markedsføre ledige stillinger og oppdrag. Rundt 1000 gode kandidater vil delta på jobbmessen. Har dere ikke deltatt før og vil ta en titt? Se på denne lenken her!

Oppkobling og de digitale løsningene vil leverandørene ta med dere, og det krever ikke noe ekstra utstyr av dere for å gjennomføre dette. Leverandørene vil også hjelpe dere med utforming av stands, få med logo/brosjyrer/presentasjonsfilmer etc. hvis dere ønsker.

Det eneste som kreves av dere for å delta er at dere setter av tiden, kobler dere opp fra der dere er, og at dere har to medarbeidere som møter aktuelle kandidater disse timene. Møtene kan dere enten ha på chat eller videomøte (vi anbefaler absolutt videomøter). Dette er en effektiv måte å rekruttere på!

Sommerjobber?

Det går fort frem til sommeren – og få på plass sommervikarer kan være noe å tenke på allerede nå. På den digitale standen har du muligheten til å lage spesielle oppslag for å markedsføre enkelte ting eller spesielle jobber som for eksempel sommerjobbene.

Høres dette interessant ut? Da må dere gi oss en tilbakemelding så raskt som mulig ved å sende en e-post til nina.fagerlid@nav.no

Det er begrenset med antall stands som kan være på messen så vi vil komme tilbake til dere med endelig bekreftelse på at dere har fått plass i løpet av kort tid.

Digital hilsen fra oss i NAV Asker, Bærum og Drammen

La Vandre gir introduksjonstilbud til medlemmer av Bærum Næringsråd!

Bedriftsbesøk med ordfører hos Hystar på Høvik

Nyhetsbrev

"*" obligatorisk felt