GOD JUL & GODT NYTT ÅR!

Vi i Bærum Næringsråd ønsker dere alle en riktig GOD JUL og all mulig lykke & fremgang i det nye året.

Kjære medlemmer & samarbeidspartnere,

Vi nærmer oss juleferie og slutten på 2022, og ønsker derfor å takke hver og en av dere for innspill, tilbakemeldinger og engasjement – sammen skaper vi gode vilkår for næringslivet i vår region!

Næringslivet, og vi alle, har vært gjennom et krevende år med ettervirkninger av pandemi, krig i Europa, økt inflasjon og kraftig økning i energiprisene. Uforutsigbare rammebetingelser har blitt en del av hverdagen, noe som krever endringskompetanse og utholdenhet.

På tross av nok en nedstengning i januar og februar, kan vi likevel glede oss over et svært aktivt år med bl.a. 23 arrangementer, miljøfyrtårnkurs, innovasjonscamper i samarbeid med Ungt Entreprenørskap, gründerveiledning i samarbeid med StartUp Asker og Bærum, samt spennende bedriftsbesøk med ordfører. Utover dette har vi gjennomført flere prosjekter i samarbeid med både medlemsbedrifter og kommunen.

Vi arrangerte i tillegg 2 store konferanser, Destinasjon Bærum konferansen i mars som samlet over 240 mennesker, og Næringslivsdagen i november med mer enn 360 deltakere!

Vi må spesielt få takke alle våre medlemmer, som er våre aller viktigste støttespillere og som gir viktige innspill til vårt arbeid! Det gleder oss at vi i inneværende år har kunnet ønske mange nye virksomheter velkommen som medlem av Bærum Næringsråd!

Vi jobber i disse dager intenst med planleggingen av neste års aktiviteter, og kan love flere interessante og givende nettverkstreff i året som kommer. Vi gleder oss derfor allerede til nytt år og nye muligheter sammen med dere.

Dersom du ikke allerede gjør det, husk å følge oss på Facebook, Instagram og/eller LinkedIn for å holde deg oppdatert på hva som skjer. På bn.no legger vi ut informasjon om arrangementer, prosjekter og nyheter fortløpende.

Da gjenstår det bare å ønske medlemmer og samarbeidspartnere en riktig GOD JUL og et fremgangsrikt og nyskapende 2023!

Vennlig hilsen Bærum Næringsråd

Aksel Aanensen og Gry Skådinn

La Vandre gir introduksjonstilbud til medlemmer av Bærum Næringsråd!

Bedriftsbesøk med ordfører hos Hystar på Høvik

Nyhetsbrev

"*" obligatorisk felt