GOD JUL OG GODT NYTT ÅR!

Kjære medlemmer & samarbeidspartnere,

Vi nærmer oss juleferie og starten på et nytt år, og ønsker derfor å takke hver og en av dere for innspill, tilbakemeldinger og engasjement – sammen skaper vi gode vilkår for næringslivet i vår region!

Næringslivet, og vi alle, opplever krevende tider med prisvekst, økte renter, svak krone og nye skatter og avgifter som er både tøffe og uforutsigbare for næringslivet. Mest dramatisk er en ustabil verdenssituasjon, med to kriger som pågår relativt nær oss.

Alt dette påvirker i sin tur investeringsviljen i nye prosjekter. Det er ikke bare bygg og anlegg som påvirkes, men stadig større deler av næringslivet. Oppstartsbedriftene merker at tilgangen på risikokapital er vanskeligere enn på lenge, og nyetableringstakten påvirkes.

Uforutsigbare rammebetingelser har blitt en del av hverdagen, noe som krever endringskompetanse og utholdenhet.

Den viktigste møteplassen i regionen

På tross av utfordrende rammebetingelser, kan vi likevel glede oss over et svært aktivt år med bl.a. nærmere 30 små og store møtearenaer, innovasjonscamper i samarbeid med Ungt Entreprenørskap, gründerveiledning i samarbeid med StartUp Asker og Bærum, og interessante bedriftsbesøk med ordfører.

Utover dette har vi gjennomført flere prosjekter i samarbeid med både medlemsbedrifter og kommunen.

Årets høydepunkt, Næringslivsdagen, samlet mer enn 400 deltakere i november!

Medlemmene vår viktigste ressurs!

Vi må spesielt få takke alle våre medlemmer, dere er våre aller viktigste støttespillere som gir betydningsfulle innspill og inspirasjon til vårt arbeid!

Det gleder oss at vi i inneværende år har kunnet ønske mange nye virksomheter velkommen som medlem av Bærum Næringsråd – sammen skaper vi retning og kraft for at Bærum skal være et godt sted å drive næring, jobbe og leve i.

Sammen skaper vi et innovativt, raust og givende næringslivsnettverk!

Vi ser frem til 2024 med godt og nært samarbeid, hvor vi fortsetter å dele, bry oss og i fellesskap støtte opp om vårt lokale næringsliv og hverandre. Vi jobber i disse dager med planleggingen av neste års aktiviteter, og kan love flere interessante og givende nettverkstreff i året som kommer. Vi gleder oss derfor allerede til nytt år og nye muligheter sammen med dere.

Dersom du ikke allerede gjør det, husk å følge oss på Facebook, Instagram og/eller LinkedIn for å holde deg oppdatert på hva som skjer. På bn.no legger vi ut informasjon om arrangementer, prosjekter og nyheter fortløpende.

Da gjenstår det bare å ønske medlemmer og samarbeidspartnere en riktig GOD JUL og et fremgangsrikt og nyskapende 2024!

Vennlig hilsen Bærum Næringsråd

Aksel og Gry

E18 – Mer enn Norges største flaskehals

Grini Hjemmebakeri er kåret til Årets Bedrift i Bærum 2023 – Vi gratulerer!

Nyhetsbrev

"*" obligatorisk felt