Kurs i bærekraft høsten 2021

1. september hadde vi et svært interessant webinar om "Innføring til bærekraft" i samarbeid med vårt medlem Ecofric. Mange kjente på at de fikk innsikt og nye idéer til bærekraftige tiltak som kunne implementeres i virksomheten, og vi tilbyr derfor nå kursmoduler med gratis tilgang for deg som medlem ut året!

6. oktober lanseres bærekraftsplattformen til Ecofric.

Det er et verktøy som skal hjelpe deres bedrift med å sette fokus på bærekraft. Her finner dere blant annet kurs, verktøy, egenerklæring, aktiviteter og tips. Egenerklæringen bruker data fra offentlige registre, samt informasjon dere selv fyller inn, som synliggjør hvor bedriften står i arbeidet og hvilke planer dere har fremover. Denne kan benyttes som dokumentasjon i anbud og andre prosesser der bærekraft er et kriteria.

Som medlem av Bærum næringsråd vil dere få gratis tilgang ut året fra lanseringsdatoen 6. oktober! Deretter vil det bli en abonnementsløsning, der dere får tilgang til plattformen for 249,- pr. måned uten binding.

Er dette noe du ønsker å prøve ut, send en e-post med overskrift “Gratis kurs for Bærum næringsråd”  til hello@ecofric.com 

Skulle dere ha ytterligere spørsmål rundt kurset, er det bare å sende disse til samme e-post adresse.

LYKKE TIL MED HØSTENS BÆREKRAFTSARBEID!

RIKTIG GOD SOMMER ØNSKES DEG!

E18 – Mer enn Norges største flaskehals

Nyhetsbrev

"*" obligatorisk felt