Med ønske om en strålende påske!

Vi ønsker våre medlemmer, samarbeidspartnere og venner en riktig god påske!

Vi benytter også anledningen til å takke alle dere som har deltatt på våre nettverkstreff i første kvartal, til alle som stilte i jury under innovasjonscampen for ungdomsskolen og til dere som deltok på årsmøtet vårt sist uke.

Etter et aktivt kvartal med frokost- og lunsjmøter, bedriftsbesøk med ordfører, en uke med innovasjonscamp, besøk hos medlemmer, venner og samarbeidspartnere, samt mange veiledninger for oppstartsbedrifter, tar vi nå noen dager påskeferie.

Det er en stor glede å jobbe for gode rammebetingelser for vårt næringsliv, fasilitere møter mellom dere og å bidra til økt samarbeid og kjennskap på tvers av bransjer samt mellom kommune og næringsliv, når vi opplever den gode støtten og det store engasjementet hos dere!

Ekstra gledelig er det å oppleve at vi stadig får nye medlemmer som ønsker å ta del i vårt næringslivsnettverk!

Vi håper å se mange av dere på våre kommende møter, det første allerede 13. april i Bærum Rådhus. Det kan du melde deg på her: PÅMELDING KOMMUNALE ANSKAFFELSER.

Vi ønsker hver og en noen nydelige påskedager hvor vi forhåpentligvis får noen solgløtt som lader batteriene ekstra, nyt påskedagene!

Hilsen Aksel & Gry

 

 

E18 – Mer enn Norges største flaskehals

Grini Hjemmebakeri er kåret til Årets Bedrift i Bærum 2023 – Vi gratulerer!

Nyhetsbrev

"*" obligatorisk felt