Medlemmer av Bærum Næringsråd tilbys rabatt på Kristin Lavransdatter på Akershus Festning

Fredag 18. august er det premiere på Kristin Lavransdatter på Karpedammen scene i historiske omgivelser på Akershus festning, og du som vårt medlem tilbys billetter til kr. 600,- pr. person

Forestillingene spilles i perioden 18.-26. august.

Karoline Krüger som Kristin Lavransdatter, og Anders Gjønnes som Erlend, står i spissen for et ensemble når de ypperste musikalskuespillerne i landet spiller ut historien i Svein Sturla Hungnes regi.

På scenen får de hjelp av 40 musikere fra Forvarets Stabsmusikkorps og 40 sangere og dansere fra Bårdar Akademiet. Musikken er komponert av Julian Berntzen.

«Borgen ble påbegynt i 1299, noe som bare er noen få år før historien om Kristin begynner. Sangene og musikken ligger gjemt bak hver side av Sigrid Undsets gripende fortelling, og Julian Berntzen har funnet disse «bortgjemte tonene», som ensemblet synger. For Kristin Lavransdatter blir selve ideen om kjærligheten viktigere etter hvert som den fysiske og åndelige kjærligheten begynner å skrante. Når hverdagens trivialiteter innhenter menneskene, hardner konfliktnivået…..»

Du kan bestille billetter til kr. 600,- via lenken nedenfor.

  1. Velg forestilling
  2. velg så A-Kort rabatten
  3. Referer til Bærum Næringsråd ved inngangen

RIKTIG GOD SOMMER ØNSKES DEG!

E18 – Mer enn Norges største flaskehals

Nyhetsbrev

"*" obligatorisk felt