Ny daglig leder i Bærum næringsråd

Styret har ansatt Aksel Aanensen som ny daglig leder. Aksel tiltrer stillingen 1. desember

Bærum Næringsråd har ansatt Aksel Aanensen (54) fra Billingstad, som ny Daglig Leder etter Ane Maria H. Mjaaseth.

Aksel Aanensen er utdannet siviløkonom fra BI og har lang og variert ledererfaring fra IT industrien, bla 9 år som administrerende direktør for Ericsson i Norge.  Dette har omfattet ledelse av markeds- og leveranseorganisasjoner, samt produkt og tjenesteansvar for Norden og Baltikum. Han har bred erfaring innen forretningsutvikling og etablering av nye satsingsområder. De to siste årene har han jobbet som konsulent og rådgiver for ledelsen i en rekke virksomheter og bransjer.

«Vi er veldig glade for å få Aksel om bord, og er trygge på at hans bakgrunn, kapasitet og kompetanse vil bidra til å videreutvikle oss og gjøre oss tydelige i dialogen med næringslivet i Bærum» sier Styreleder i Bærum Næringsråd, Einar Schultz. «Med hans lange bakgrunn som leder for en internasjonal teknologibedrift, med sete i Bærum gjør at han har en dyp forståelse for både muligheter og utfordringer. Hans sterke fokus på utvikling, forretningsutvikling og omstilling vil også være viktige egenskaper, som vi håper å utnytte».

” Jeg er glad for den tillit styret i Bærum Næringsråd har vist meg gjennom denne utnevnelsen, og veldig motivert for de spennende oppgavene jeg nå skal ta tak i. Bærum Næringsråd har en viktig posisjon som talerør for hele næringslivet i Bærum, og som tilrettelegger for kompetanse- og nettverksbygging. Videre skal BN bidra aktivt til næringsutvikling og nyskapning, områder jeg brenner spesielt for” sier Aksel Aanensen.

Aksel vil tiltre 01.12.2021.

For nærmere informasjon kontakt:

Styreleder Einar Schultz, telefon 917 48 405

 

RIKTIG GOD SOMMER ØNSKES DEG!

E18 – Mer enn Norges største flaskehals

Nyhetsbrev

"*" obligatorisk felt