Ane Maria Haug Mjaaseth går av som daglig leder

Bærum Næringsråd forbereder lederbytte – Mjaaseth går av som daglig leder

Ane Maria Haug Mjaaseth (57), som har ledet Bærum Næringsråd i 10 år, har varslet styret at hun ønsker å fratre som daglig leder, for å søke nye utfordringer.

«Jeg har på vegne av meg selv og organisasjonen oppnådd gode resultater, og kommet til et punkt, hvor det er naturlig å vurdere hva som er riktig både for meg og næringsrådet. Bærum Næringsråd er nå i en posisjon hvor vi har en god og forutsigbar økonomi, stabilt medlemstall og gode interne rutiner og systemer. Vi har etablert en strategisk plan, og operative verktøy for å nå målene i denne, vi har etablert en partnerskapsavtale med Bærum kommune, og vi er i ferd med å avslutte det store arbeidet med støtte til lokalt næringsliv ifm. Covid-19. Selv har jeg konkludert med at jeg ønsker å fokusere på andre, og mer prosjektorienterte oppgaver. Da nærmer vi oss en tid for å overlevere stafettpinnen til andre.» sier Ane MH Mjaaseth.

«Ane har ledet Bærum Næringsråd gjennom en fantastisk utvikling, og bidratt til at vi nå er regionens kanskje viktigste nettverkspartner og talerør for lokalt næringsliv. Vi har blitt en aktiv og respektert samarbeidspartner og viktig høringsinstans for kommunen, og føler at vi nå får gjennomslag for våre synspunkter. Og ikke minst har Ane og teamet hennes utviklet en unik nettverksarena for næringslivet med mer enn 30 næringslivsarrangementer i året, med Næringslivsdagen som kanskje den viktigste møteplass for medlemmene vår.» sier styreleder Einar Schultz og fortsetter: «Vi beklager at Ane ønsker å slutte, men vi innser at dette kan være riktig tidspunkt. Vi er veldig takknemlige for den innsatsen hun har lagt ned og de resultatene hun har skapt».

Styret starter nå umiddelbart arbeidet med å finne en ny daglig leder. Ane vil fortsette i rollen inntil videre og har stilt seg positiv til å arbeide i en overgangsperiode sammen med ny daglig leder.

For ytterligere spørsmål, kontakt styreleder Einar Schultz, tel 917 48 405 eller einar@hiu.no

 

 

La Vandre gir introduksjonstilbud til medlemmer av Bærum Næringsråd!

Bedriftsbesøk med ordfører hos Hystar på Høvik

Nyhetsbrev

"*" obligatorisk felt